PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Celebrul detectiv Hercule Poirot din serialul The ABC Murders (2018) online subtitrat, e un personaj cunoscut in intreaga lume datorita romanelor ce l-au facut celebru, scrise de Agathe Christie. Dar si datorita numeroaselor filme si seriale bazate pe operele ei. Numerosi actori au interpretat rolul de-a lungul anilor si acum a venit randul lui John Malkovich sa devina Poirot.

Malkovich e cunoscut pentru rolurile lui neobisnuite, ce i-au adus 2 nominalizari la premiile Oscar, si acum il va juca pe Poirot intr-o productie BBC intitulata The ABC Murders. Actiunea miniseriei are loc in 1930. Poirot se va confrunta cu un criminal in serie, pe care politia l-a numit A.B.C.

Filmarile au loc in Anglia, in regiunea West Yorkshire, unde numerosi fani curiosi s-au strans sa il vada pe Malkovich in rolul lui Poirot. Multi dintre ei au fost dezamagiti, insa. Celebrul detectiv e cunoscut pentru mustata lui impresionanta, insa Malkovich a ales o interpretare mai subtila a personajului, ceea ce a nemultumit fanii.


Regia: Alex Gabassi
Actori: John Malkovich, Eamon Farren, Andrew Buchan
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Mister
IMDB: 6.6


The ABC Murders (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:


Trailer