filme-online-banner

The Adultress – Thérèse Raquin (1953) film online subtitrat

Regia: Marcel Carné
Actori: Raf Vallone, Madeleine Barbulée, Simone Signoret, Jacques Hilling, Paul Frankeur
Anul: 1953
Gen: Crima, Drama, Romantic
Durata: 102 minute
IMDB: 7.4/10 din 772 voturi

Oamenii, în general, cred că perioada de glorie Carné vine la final cu “The Adultress” (1946) și este sigur că- indiferent vedere noul val în această privință-aceste anii treizeci si patruzeci de filme sunt printre cele mai bune cinema francez a dat la lume (“Le jour se Lève” “Quai des brumes” “Les enfants du Paradis” și “Hotel Du Nord”, pentru a numi doar patru sunt crème de la crème, ușor egalând cel mai bun de Renoir) se încearcă întotdeauna să reducă la minimum de Carné importanță, menționând actorii (Gabin, Arletty, Simon, și colab) și ecran plays.One Jacques Prévert de multe ori uită că Carné făcut directe aceste capodopere și a ales întotdeauna actorii potriviți, decoratori (Alexandre Trauner care a fost de a lucra în Hollywood târziu) , muzicieni, cu rezultate înnebunitor.

“The Adultress” (1953) a venit înainte de noul val, dar credibilitatea Carné lui a fost scufunda rapid și el a fost dat lovitura de grație de tineri “nouvelle vague” colegii sai -Înainte fiind restabilit în favoare după 1980, de fapt, după ce sa oprit conducerea . “Therese Raquin este un amestec fin de elemente pre si post -war

De dinainte de război: visul imposibil iubitorii “, soarta -Aici reprezentat de un tânăr sailor-, ticăloși care nu pot sta iubirea-adevărata scena pe tren între Raf Vallone și Jacques Duby reamintește faimos dintre Jean Gabin și Jules Berry în” Le Jour se Lève “(1939), în special atunci când Vallone țipă” o să taci din gură? “(liniile sunt aproape la fel).

După război: influența de film noir-care a fost influentat de munca Marcel Carné lui principal “Le jour se Lève” Cine îi pasă dacă e un adaptare Zola:? A scenarists au transpus acțiunii anii cincizeci, la epoca de de luare de film, și James Cain ar fi putut scris ca povestea amintește spectator “poștașul sună întotdeauna de două ori: mai mult de versiune excelent Tay Garnett lui (1946),” The Adultress “este, de fapt mai aproape de Luchino Visconti lui (Ossessione, 1942) , datorită prezenței italian Raf Vallone lui.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: