filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

In filmul The Aftermath (2019) online subtitrat, după încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial, un colonel britanic și soția lui sunt repartizați să locuiască în Hamburg ca parte a planului de reconstrucție, însă între ei și foștii proprietari ai casei în care se mută apar tensiuni periculoase.

O alta drama plina de suspans ne aduce pe marile ecrane filmul “The Aftermath“. Actiunea se petrece in anul 1946 si o surprinde pe frumoasa Rachel Morgan care calatoreste in Hamburg, pentru a-si reintalni sotul de origine britanica, Lewis. Acesta primeste departe de casa misiunea de a reconstrui orasul devastat de razboi.

Cu un design impresionant de producție, regizorul James Kent re-creează 1945 Hamburg și o situație la care puțini s-au gândit: cum a fost după sfârșitul celui de-al doilea război mondial, când oamenii care au dus un oraș la pământ au trebuit să trăiască printre supraviețuitori si să le acorde ajutor? Care, desigur, nu este același lucru ca și confortul – și asta face parte din complexitatea pe care spectatorul este forțată să o contemple. Ce trebuia să faci? Ar putea cineva să aibă încredere în fostul lor inamic? Este o națiune întreagă responsabilă pentru acțiunile guvernului său?


Regia: James Kent
Actori: Keira Knightley, Ned Wills, Pandora Colin
An: Filme Online 2019
Gen: Drama, Romantice, Razboi
IMDB: 6.3


The Aftermath (2019) Online Subtitrat


Trailer


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: