filme-online-banner

The Awakening (2011) film online subtitrat

Regia: Nick Murphy
Actori: Isaac Hempstead Wright, Joseph Mawle, Diana Kent, Anastasia Hille, Dominic West
Anul: 2011
Gen: Groaza, Thriller
Durata: 107 minute
IMDB: 6.5

De când a devenit eroul Houdini copilăria mea, am fost încântat de scenarii în care Ghostbusters îndrăznețe expun shenanigans de psihologi false. Există puține fraude mai crud decât prosti îndoliate că ești în contact cu cei dragi ai lor. Prin urmare, admira deschiderea “The Awakening”, în care o familie adună pentru a comunica cu un fiu și-au pierdut în Marele Război. Au adunat fotografia sa, un sistem de blocare de păr și așa mai departe, iar băiatul sărac pare aproape în sala de până la faimosul Florența Cathcart mătură înapoi perdelele și expune frânghii truc și un băiețel ascuns sub masă. Bobbies london mulțimea în cameră, și până dispozitivul de.

Asta e singura scena am bucurat mult “The Awakening”. Florența (Rebecca Hall), autorul unui best-seller debunking fantome, este contactat de coajă șocat veteran de război Robert Mallory (Dominic West), care vrea ajutorul ei la spectrale școală engleză internat tara unde predă. Un băiat a murit recent acolo, și alți studenți raport observarea de fantoma lui.

Școala Rockford este unul dintre acele grămezi de la distanță care par să conțină prea mult loc. Stark împotriva orizont, se pare împotmolit în timpul Dickens. Asta e valabil mai ales atunci când vacanța de vară se lasă cea mai mare parte pustiu, cu excepția personalului schelet de caractere necesare pentru povești casa bantuita. Există balbaielile Mallory însuși, torturat de amintirea camarazilor morți. Colegul său Malcolm McNair (Shaun Dooley), in “The Awakening”, un sadic clasic care izvorăște pe toate șansele să bici un băiat. Matroana amabilitate Maud Hill (Imelda Staunton). Groundsman sinistră Edward Judd (Joseph Mawle), care fiori despre pădure cu o armă, aparent de până la nici un bine. Și un băiat pe nume Tom (Isaac Hempstead-Wright), singurul student în reședință, pentru că părinții săi trăiesc în ceea ce-departe India.