filme-online-banner

The Better Angels (2014) film online subtitrat

Regia: A.J. Edwards
Actori: Diane Kruger, Brit Marling, Wes Bentley, Jason Clarke
Anul: 2014
Gen: Biografie, Drama, Istoric
Durata: 95 minute
IMDB: 6.0/10 din 757 voturi

Nu sunt o mulțime de filme de artă vopsite-in-the-lână care au istoria din America de Nord, darămite istoria Statelor Unite, ca teme și / sau inspirații lor. Sigur, există o mare cantitate de Distinguished Cinema că face acest lucru, la fel ca în Merchant / Ivory lui “Jefferson in Paris” pentru a numi un exemplu mai gustoasă sau Roger Michell lui “Hyde Park On Hudson” pentru a numi unul mai greu de digerat. Dar un film The Better Angels de dimensiuni mari și enigmatice, cu imagini uimitoare și o abordare oblică narative? Cel mai remarcabil exemplu pot amintesc în acest moment este Terrence Malick din 2005 “The New World”, o repovestire a afacerii Pocahontas / John Smith, sub forma unui meditație extatică de natura și corupția ei.

Acest film The Better Angels este un alt, și, eventual, de exemplu mai puțin probabil. Se deschide cu un citat din Abraham Lincoln: “Tot ceea ce sunt, sau speranța de a fi, îi datorez mamei mele înger.” Ceea ce urmează, în impunătoare negru-și-alb, sunt vederi austere, ecran lat de Memorialul Lincoln din Washington . DC Atunci vino mai extatic, fără formă, fotografii dappled-lumina soarelui de o pădure; un narator curajos-exprimat întreabă, “Vrei să știi ce cam băiat el a fost?”

“The Better Angels”, s-ar simți sub influența Malick, chiar dacă privitorul au fost complet constienti de faptul că directorul său, AJ Edwards, fost redactor Malick pe “To The Wonder”, și că Malick executiv-a produs acest film. Fotografii-unghi mic cu lumina soarelui strălucește prin copaci ca o figură umană plutitor intră în cadru pe partea dreapta, cu Bruckner sau Wagner sau muzica Dvorak pe coloana sonora; acesta este genul de lucru pe care se asociază cu Malick. Edwards, de asemenea, se aplică un stil de tăiere, uneori discordant, uneori sarind de cadre într-o singură lovitură, astfel încât sentimentul vechi-timp de setare rustic și caractere este impregnat cu un you-sunt-watching-un film de conștientizare receptiv. Este foarte frumos, și cu siguranță evocatoare de un fel de Primal American Feeling.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: