filme-online-banner

The Confession – La confession (2016) Online Subtitrat


Regia: Nicolas Boukhrief
Actori: Romain Duris, Marine Vacth, Anne Le Ny
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Confession – La confession (2016)

Într-un sat din Franța, în timpul ocupației germane al celui de-al doilea război mondial, se dezvoltă o prietenie între noul preot și ateu.

The Confession – La confession este un film bazat pe o faimoasă carte “Passionate Heart”, care a fost deja făcută într-un celebru film “Léon Morin, prêtre” cu J. P. Belmondo. M-am opus să văd originalul pentru a evita compararea celor două, dar acum că l-am văzut pe Le Confession, intenționez să-l văd pe cel cu Belmondo.

The Confession – La confession este o poveste despre un preot și despre oameni care îl înconjoară în mica sa parohie. Așa cum este stabilit în cel de-al doilea război mondial Franța; există o mulțime de oportunități pentru dialoguri și evenimente emoționale; iar acest film are multe din ele.

Performantele au fost absolut impecabile – mai ales cele doua capete (si am iubit fetita!). Cu toate acestea; chiar și cu toate acestea; multe scene nu reușesc să profite din plin de dramă care se desfășoară și noi primim doar o privire asupra a ceea ce ar fi trebuit să fie scenele mult mai puternice și; în final; filmul însuși.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: