seriale-online-banner

Disparitia unui copil dintr-un mic oras de coasta din Australia este catalizatorul unei calatorii in psihologia dezintegrata a unui cuplu tanar, deoarece se confrunta cu o tragedie de neconceput atat sub lumina alba a publicului, cat si in spatele usilor inchise.

BBC One se afla acum in adaptarea a celui mai bine vandut roman al lui Helen FitzGerald The Cry online subtitrat pentru televiziune. Noua serie, in care joaca Jenna Coleman (Victoria) si Ewen Leslie (Top Of The Lake) se filmeaza acum in Scotia si Australia. Iar primele fotografii au fost lansate acum. Scrisa de Jacquelin Perske si regizata de Glendyn Ivin, seria de drama/thriller pare sa ne aduca pe un roller coaster emotional.

Joanna (Coleman) si sotul ei Alistair (Leslie) din The Cry online subtitrat, calatoresc cu copiii lor din Scotia in Australia pentru a o vedea pe mama lui Alistair, Elizabeth (Gonet). Ca sa lupte pentru custodia fiicei lui Alistair, Chloe (Kavenagh), impotriva fostului sau sot australian Alexandra (Keddie). Cu toate acestea, cand ajung in Australia, Joanna si Alistair sunt fortati sa se confrunte cu o tragedie de neconceput; care isi schimba viata si casnicia pentru totdeauna.


Actori: Jenna Coleman, Ewen Leslie, Asher Keddie
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama, Mister, Thriller
IMDB: 7.2


The Cry (2018-2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04


Trailer


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: