PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

The Cutting Room (2015) film online subtitrat

Regia: Warren Dudley
Scenariu: Warren Dudley
Actori: Parry Glasspool, Lucy-Jane Quinlan, Lydia Orange
Anul: 2015
Gen: Groaza
IMDB: 4.6

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Trei studenti primesc o misiune studii media pentru a face un documentar și, The Cutting Room, de asemenea, să înregistreze realizarea-a documentarului, ca parte a caracteristici speciale ale filmului. După discutarea ce a trage documentar asupra, Raz, Charlie și Jess decide să cercetare cyber-bullying și să se concentreze asupra școlăriță recent lipsește-Rosy Clarke, care poate au fost calomnierii online înainte de dispariția ei. Hunt lor documentar ia trio părinților și asociații Rosy, dar ca acestea infiltrezi mai adanc in mister, se găsesc târât în ​​complot ei înșiși.

British găsit groază imagini în sala de tranșare stabilește cu siguranță tonul cu deschizător de șocant al unei adolescente fiind legat de o masă și torturat. După această introducere refrigerare, tonul galerii într-un sentiment de normalitate ca ne sunt introduse pentru a farsor Raz (Parry Glasspool), prietena lui Charlie (Lucy-Jane Quinlan) și prietenul lor Jess (Lydia Orange), trei studii de media studenții care sunt dornici pentru a crea un documentar interesant, ca parte a misiunii lor dat de profesor dl Kallis in The Cutting Room.

Chiar de la început, inclusiv tortura de deschidere, filmul The Cutting Room este împușcat în mână găsite stil imagini, asa ca camera swinging uneori (deși nu rău de mișcare inducerea, mulțumesc lui Dumnezeu), cameramanul Raz adăugând propria comentariu peste partea de sus și un selectarea punctului preferată Raz de vedere fotografii (prim-planuri ale bum mama lui Charlie). Modul în care filmul este împușcat este foarte amator pentru a imita aspectul de film studențesc a parcelei și în timp ce aceasta funcționează, acțiunea de pe ecran lasă un pic de dorit. La ori, filmul trage cu inactiv chit-chat pentru a umple golul în timp ce alte ori, atunci când copiii sunt intervievarea persoane conectate la școlăriță lipsă Rosy, răspunsurile sunt un pic de necrezut. Un exemplu în acest sens este atunci când tatăl roz permite aceste trei adolescenti, care la rândul său la ușa lui, la scotocească în jurul valorii de în camera fiicei sale caută indicii. Am foarte mult îndoiesc că cineva ar permite trei străini în casa lor pentru a începe poking în jurul valorii de. Acest tip de răspuns incredibil bate realismul filmului un pic si se simte ca și cum te uiți la un film în loc de acest presupus “viața reală”, documentar de trei elevi in filmul The Cutting Room.