PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

The Enfield Haunting (2015) online subtitrat

Actori: Amanda Lawrence, Timothy Spall, Juliet Stevenson, Matthew Macfadyen, Rosie Cavaliero
Gen: Mister
IMDB: 7.5/10 din 1252 voturi

Partea 1:

Partea 2:

Partea 3:

Credeți în fantome? Dacă veți face, The Enfield Haunting (Sky Living) este un chiller remarcabil, frumos regizat și ambalate cu sperie mari și spectacole superbe. Dacă nu, acesta devine poate chiar mai interesant ca un studiu de familii destrămate și isterie colectivă. Bazat pe cartea investigator psihic Guy Lyon Playfair, această casă este bântuit, se spune “adevărata” poveste de familie Hodgson de la The Enfield Haunting, afectat, au susținut, de o serie de întâmplări ciudate în casa lor suburban la sfârșitul anilor 1970.

Matthew Macfadyen este elegant sceptic Playfair și Timothy Spall este detectivul lui colegi psihic, Maurice Grosse, atras de situația presupus familiei prin propria lui backstory tragic: moartea fiicei sale Janet într-un accident motocicleta. În interviuri, Spall a spus el a fost aproape prea speriat pentru a accepta rolul, strălucit adăugând la adunare sensul doom așa cum am stabilit sa ma uit.

Faptul că toate gotic fel de a se intampla (sau nu), într-un cadru lumesc, perfect prestate de un departament de arta talentat în toată splendoarea sa 1970 portocaliu și maro, doar face mai rau. Un piept G-Plan de sertare hurtling peste un dormitor bej acoperit postere David Soul este oarecum mult mai viguros decât un încadrare cu baldachin în jurul valorii de o cameră de pat cu stucaturi.

Playfair este descris ca un cinic care se duce la casa de pe strada Green a demitiza revendicările poltergeist, doar pentru a schimba mintea lui atunci când odioase l pinii Wraith la tavan o noapte. Ca în orice poveste cu fantome bun, spectrul în cauză este inexplicabil josnic și aplecat asupra terifiant copiilor Hodgson pentru nici un motiv bun. Așa cum am se uita, în esență, contul de Playfair, un om care a făcut numele lui cu acest caz, privitorul este lăsat în nici un dubiu din poziția narativ. Fantoma este director reală și daneză Kristoffer Nyholm, care au strălucit făcut seria originala de ucidere, chiar vă permite să vedeți spus fantomă ocazional plimba trecut-o fereastră întunecată sau uitându oribil într-o oglindă baie in The Enfield Haunting.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: