filme-online-banner

Eroi de sacrificiu 3 – The Expendables 3 (2014) Film Online Subtitrat in Romana


Eroi de sacrificiu 3 – The Expendables 3 online subtitrat ii aduce pe Barney (Stallone), Christmas (Statham) si restul echipei fata in fata cu Stonebanks (Gibson); cel care cu ani in urma a infiintat alaturi de Barney gruparea Eroi de sacrificiu. Stonebank a devenit treptat un mercenar lipsit de scrupule si implicit un personaj pe care Barney a fost fortat sa-l ucida. Sau cel putin asa a crezut.

Chiar daca nu e prima data cand pacaleste moartea, Stonebanks si-a facut o prioritate acum din distrugerea gruparii Eroi de sacrificiu. Insa Barney pare sa nu fie de acord cu el, pentru ca are cu totul alte planuri. Strategia lui Barney este de a aduce in ring sange proaspat pentru nimicirea adversarului. Si implica in lupta membrii din noua era Eroi de sacrificiu 3 – The Expendables 3, recrutand luptatori mai tineri, mai rapizi si experti in gadgeturi.

Acum noua misiune se transforma intr-o batalie epica intre clasicul old-school versus expertiza tehnologica. In cea mai personala rafuiala din Eroi de sacrificiu 3 – The Expendables 3 de pana acum.


Gen: Actiune, Aventura, Thriller
Producator(i): Sylvester Stallone, Creighton Rothenberger
IMDB: 6.1
Regia: Patrick Hughes
Actori: Sylvester Stallone, Mel Gibson, Jet Li, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare