PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

The Florida Project (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Sean Baker
Actori: Brooklynn Prince, Bria Vinaite, Willem Dafoe
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Florida Project

Halley și fiica ei de 6 ani pe nume Moonee locuiesc împreună într-un motel deținut de Bobby, un om a cărui înfățișare serioasă ascunde de fapt o mare de compasiune și bunătate. În ciuda situației sale dificile și a tuturor lucrurilor care se întamplă în jurul ei, micuța Moonee nu are nicio dificultate în a transforma fiecare zi într-o sărbătoare și a se bucura de toate momentele la maxim.

În timp ce după-amiezele ei sunt presărate cu năzbâtii și aventuri care mai de care, mama sa se vede nevoită curând să exploreze opțiuni foarte periculoase. Cu toate astea, dragostea lui Moonee pentru tot ceea ce o înconjoară e atât de pură încât devine contagioasă.

Dupa ce a avut parte de un succes in randul criticilor cu al sau Tangerine; regizorul Sean Baker prezinta un portret emotionant al copilariei si saraciei cu al sau The Florida Project. Actiunea o urmareste pe Moone (Brooklynn Prince); o fetita de 6 ani; ce traieste cu mama sa intr-un motel din Orlando incercand sa stea departe de probleme; totul intamplandu-se pe fundalul colorat din apropierea lumii Walt Disney.

Regizorul studiaza intr-un mod atent; viata unor copii ce traiesc intr-un motel; in special Moonee; ce isi petrec ziua distrandu-se si creeand probleme. Supraveghind scenele este bunul manager al motelului; Bobby (Willem Dafoe intr-o performanta superba); ce incerca sa protejeze copii; din umbra; si incercand sa-i invete sa fie mai linistiti si sa stea departe de probleme.

Va recomandăm și următoarele Filme Online: