filme-online-banner

The Foster Boy – Der Verdingbub (2011) film online subtitrat

Regia: Markus Imboden
Actori: Hanspeter Müller, Katja Riemann, Heidy Forster, Ursina Lardi, Stefan Kurt
Anul: 2011
Gen: Drama
Durata: 103 minute
IMDB: 7.3

Der Verdingbub este Max, un adolescent într-un orfelinat. Așa cum a fost tradiție în anii 50, el este pus într-o fermă pentru a ajuta cu lucru manual. Numai ambiția lui Max este de a deveni un muzician și joacă acordeon lui pare să fie singura lui bucurie. El ajunge la ferma familiei Bösiger unde un alt băiat orfan care a fost pus aici tocmai a murit. Ne dăm seama repede familia nu este el de adoptare din caritate, dar sunt plătit pentru asta și, de fapt, acesta este singurul lor venit. Tatăl este alcoolic și mama este profund abuziv. Curând după aceea, fiul Bösigers, Jakob, se întoarce de la serviciul militar doar pentru a fi îndeplinite foarte rece de tatăl său. Jakob fiind în imposibilitatea de a vă rugăm să tatălui său ia furia lui pe Max in The Foster Boy.

Mai târziu, in The Foster Boy, o fată a cărei mamă nu poate ține acasă, se alătură ferma pentru a ajuta mama și bunica, care este foarte bolnav. Tânăra, Berteli, este observat de Jakob, care poftește, de asemenea, după profesor de școală a satului doamna Sigrist. În cazul în care familia trage Berteli la școală, doamna Sigrist încearcă să investigheze, dar primarul și preotul toate închide ochii. Ce va lua pentru a avea pe cineva ajuta doi copii? Am fost surprins cu Der Verdingbub. Este foarte crud și brutal în acțiune și dialogul, dar este întotdeauna frumos. Hotărând a fost într-adevăr convingătoare prea. Amplasat în partea rurală a cantonul Berna, ar trebui să vă rugăm să peisajele cineva care se bucură Alpi și dealurile verzi.

Este greu pentru mine să subliniez exact ceea ce filmul este în mare parte despre: este ambiția de Max sau violenței în familie, care sunt puse orfani prin? Violența tristețe și emoțională este aproape prea mult uneori și ca un vizualizator, am dori să se oprească și ne gasim care doresc cu disperare pentru a vedea pe cineva face ceva. Aceasta face ca filmul atât de dureros și plină de satisfacții, in The Foster Boy, din cauza mesajului său puternic. Cred că este important, deoarece cei mai mulți oameni ar crede violență se întâmplă numai în alte țări, în timp ce acest film se aduce dreptul la ușa dumneavoastră.