filme-online-banner

The Gamechangers (2015) film online subtitrat

Gen: Biografie, Drama
Scenariu: James Wood
IMDB Rating: 6,4
Regizor(i): Owen Harris
Actori: Daniel Radcliffe, Joe Dempsie, Bill Paxton

Unele filme poticni din poarta si accident la podea, bashing în propria lor craniu. The Gamechangers este unul dintre cei, demararea cu o serie de radio intervievarea un fan de Grand Theft Auto: Vice City pe ce este jocul cel mai ambițios creat vreodata. Cu entuziasm jarringly forțat, lauda gamer nu se mai aseamănă cu un dialog real. În schimb se pare că cineva care nu a mai jucat un joc video în viața lor încercând să dialog stilou pe această temă la fel cum bunicii majoritatea oamenilor ar descrie un joc.

Acest schimb ciudat ar stabili tonul pentru un film The Gamechangers nici pe departe la fel de bine versat în controversa din jurul francizei (în special lupte juridice dintre producator Rockstar Games, Sam Houser și avocat creștin Jack Thompson jurul eliberarea de Grand Theft Auto: San Andreas), care duce mai departe. Există o șansă bună ca atunci cand filmul dvs. reclamă că Rockstar a vrut nimic de-a face cu documentarul, este, probabil, o sarcină de rahat, care este, în esență ceea ce contul Rockstar Twitter postat timpul premiera inițială a filmului pe BBC.

A spune că filmul The Gamechangers este umplut cu inexactități este o afirmație; un punct de complot important referire o scena de sex care Sam Houser considerat esențial pentru narațiunea San Andreas, atunci când cineva care a jucat jocul știe că nu este, și că o parte din controverse este mult impodobit. San Andreas este descris ca primul joc să conțină nuditate atunci când nu este; Indigo Profeția conținea deja o scenă dragoste horrendously prestate și pixelat complet cu sanii, asa ca este frustrant ca Gamechangers vrea să portretizeze acest punct complot ca pe ceva care s-ar fi ținut San Andreas la primirea un rating M. Controversa a venit de la faptul că a fost lăsat accidental în interiorul codul de joc după ce a fost scos din efectiv martori.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: