filme-online-banner

The Last Naruto the Movie (2014) film online subtitrat

Regia: Tsuneo Kobayashi
Actori: Jun Fukuyama, Satoshi Hino, Nana Mizuki, Chie Nakamura, Ikue Ootani
Anul: 2014
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
Durata: 112 minute
IMDB: 8.0/10 din 3641 voturi

The Last Naruto the Movie are un teren labirint care fire o eșarfă roșie prin numeroase flashback-uri, dar povestea de bază este de un băiat și fată, care sunt sortit să fie o pereche romantic, și rezoluția acestei iubiri în ciuda interferența rivalilor , ninja, și o lună meteorică care ar anihila Pamantul.

În timp ce The Last Naruto the Movie pretinde a fi tranșe cinematografică finală a lui Naruto, universul Naruto continuă în ceea ce se numește Proiectul New Era, astfel încât să ia ca finalitate cu un bob de sare. Filmul The Last Naruto the Movie pare a fi ambalaj o mulțime de povești; De fapt, o mulțime depinde de o eșarfă roșie și flashback-uri la care eșarfă și alte evenimente. Aceasta poveste ar putea fi fost mai bine ca un manga din acest motiv, ca flashback-urile păstrează întrerupe narațiunea, în timp ce în paginile manga imaginile ar fi putut rula în tandem la complot. Pe ecran, continuitatea în prezent și continuitatea trecut Naruto sunt de multe ori neplăcut, și nu este clar dacă acest lucru este plăcut la o serie veteran. S-ar putea ghici nu bazat pe recepție filmului de fanii japonezi de franciza. La un newbie serie, cum ar fi acest referent, este suficient de confuz pentru a trimite o la Narutopedia, site-ul wiki Naruto pentru “școală continuitate.”

Cu toate acestea, am rezistat tentației de a face acest lucru cele mai multe ori, pentru că ceea ce a fost prezentat pe ecran a fost plăcută și interesantă suficient pentru a nu necesita comentariu pentru cel puțin jumătate din timpul de funcționare al filmului The Last Naruto the Movie. Naruto și Hinata lui poveste de dragoste este mișcătoare și complex, și aș putea dori doar că flashback-urile au fost directă și secvențele de acțiune trunchiate, astfel încât povestea lor ar putea fi apreciat în mod corespunzător. Pentru că este evident, poate mai evident pentru un outsider Naruto, că secvențele de acțiune au fost stratificat pe narațiunea romantic pentru a oferi servicii și ventilator astfel face un deserviciu pentru caracterele. Și astfel Naruto urmează DC Comics film franciza formula, care a sărare din belșug povestea cu ventilator neplăcut servicii, mai degrabă decât Marvel Comics film franciza formula care taie departe cea mai mare parte tot ce nu are nimic de-a face cu povestea, cu excepția câteva ” shawarma “scene.