filme-online-banner

The Laws of Thermodynamics (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Un fizician foloseste legile termodinamicii pentru a descrie iubirea si relatiile, dar teoriile sale dau gres cand vine vorba despre propria sa viata amoroasa.

Filmul The Laws of Thermodynamics online subtitrat nu este cel mai bun film din 2018. Dar este fara indoiala filmul meu preferat al anului pana acum. Cred cu sinceritate ca te vei indragostii de filmul spaniol, cu relatarea sincera a relatiilor. Legile termodinamicii urmeaza povestea lui Manel (Vito Sanz), un om de stiinta care aplica in mod obsesiv legile termodinamicii in viata lui romantica, fiind convins ca fizica poate juca un rol important in echilibrarea relatiei sale cu un model de top celebru.

Pe hartie, filmul Legile termodinamicii online subtitrat pare unul obisnuit, dar tehnica de filmare folosita pentru a imparti povestea este intr-o oarecare masura curajoasa. Filmul Netflix este combinat cu fragmente documentare, relatate de experti si oameni de stiinta care descriu stiinta fizica ce se ocupa de relatiile dintre caldura si alte forme de energie. Uneori, filmul se opreste pentru ca oamenii de stiinta sa discute in mod deschis.


Titlu Romania: Legile termodinamicii
Titlu original: Las leyes de la termodinámica
Regia: Mateo Gil
Actori: Vito Sanz, Berta Vázquez, Chino Darín
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: