filme-online-banner

The London Firm – AB Negative (2015) film online subtitrat

Regia: Neil Horner
Scenariu: Allen Beever, Neil Horner
Actori: Robert Cavanah, Stephen Marcus, Vincent Regan
Anul: 2015
Gen: Crima, Thriller
IMDB: 3.8

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Ce ar trebui să fie spus imediat despre Londra Firma, The London Firm – AB Negative cel mai recent versiune, este faptul că realizează cu succes tot ceea ce s-ar aștepta de la un thriller. Deci, dacă sunteți în starea de spirit pentru ceva de acest gen, nu săriți peste Societatea Londra, deoarece nu are o campanie multe milioane de dolari de marketing. Cu toate acestea, există câteva aspecte pe care-l ușor trage în jos, ceea ce este regretabil, deoarece marea majoritate a filmului este ascuțit și lustruit.

Terenul se concentrează în jurul a două Contract-criminali care urca într-un camion mic cu avocatul angajatorului lor, doar pentru a trezi pentru a găsi cei morți avocat, cu revista Hitman mai mic de bagat pe gât. Acest lucru a fost genial în două moduri The London Firm – AB Negative: în primul rând, stabilirea claustrofobic al camionului de marfa-hold sporește tensiunea procedură dintre cele două personaje lăsat în viață și în al doilea rând, “moartea de catre revista” este destul de epic. Am fost de așteptare pentru cineva pentru a realiza cu succes revista crimă din moment ce nu a reușit să-l omoare tip Sigourney Weaver cu unul din Alien.

Ce rezultă este un complot care aruncă de la o teorie la alta ca cei doi bărbați să comunice cu răpitorii lor prin intermediul telefonului și sunt aspirate în jocurile lor răsucite. Filmul The London Firm – AB Negative reușește să inducerea privitorul în jongla mai multe teorii cu privire la ceea ce se întâmplă și asigură toată lumea este un suspect, până la finalul culminant. Cu toate acestea, meandrele de rezultate suspiciune în unele ușoară confuzie cu privire la cine la cale ce.

Vincent Regan (300, Troy, Clash of Titans) face o treabă sterlină a juca bântuit, îmbătrânire contract criminal care a văzut și cu experiență prea mult și vrea să iasă din joc. Seb Castang joacă mai tineri, Hitman jumpier care personajul lui Regan crede are multe de învățat despre afacere. Din păcate, The London Firm – AB Negative, performanța de calitate lui Regan se aprinde defecte în Castang, care este un pic umbrit de mai multă experiență Regan și Stephen Marcus (Lock Stock, Furios și iute 6). Cred că spune ceva despre modul în care angajarea Regan este, totuși, că o conversație în partea din spate a unui camion păstrează un vizualizator cuprins de o oră. Dialogul este clar și, uneori, spiritual, deși uneori există încercări de lucrat pentru a set-up un “revenire”, care perturbă un script altfel fluid.

Este posibil să fi observat, de asemenea, că sunt dur referindu-se la cei doi bărbați ca “personajul Castang lui” sau “Hitman vechi”, care se datorează faptului că cele două personaje nu par să aibă nume. De fapt, dacă observați creditele, marea majoritate a exprimate nu. Poate filmul vrea să le vadă la fel de stereotipuri lor, nu persoane fizice complexe. Cu toate acestea, cu oscilant teren în jurul valorii de acest compartiment camion mic, construirea de personaje multiple fațete, complicate a fost cheia. Anii Tipul mai în vârstă “a avut o poveste spate ușor, dar nu timpul este petrecut concretizarea afară” tipul mai tânăr “, motivele sale sau ceea ce face el bifați. În mod similar, “femeia” ca ea este descriptiv numit, jucat de Csilla Barath-Bastaic, prezintă probabil figura cea mai răsucite și interesant în filmul The London Firm – AB Negative (să nu mai vorbim singura femeie cu orice contribuție semnificativă) și totuși aflăm foarte putin din ei caracter.

Acestea sunt toate plângerile minore, dar au existat câteva aluneca în atenția la detalii, care au fost destul de criminal, deoarece acestea ar fi putut fi atât de ușor corectate. De exemplu, nu există acest graffiti enervant pe interiorul camionului care trebuie să fi fost făcut de către un intern de ani care a fost paisprezece lasa liber cu stilouri. Am încercat să se concentreze pe scena dar a păstrat obtinerea distras de: “Nu-mi place apelul meu de conducere 0800 sărut arss meu” (pe partea interioară a van), “Ya mama miroase pipi” (care scrie “Ya”? ) și o desenezi mare și roșu de un penis. Cine să această persoană merge necinstiți pe platourile de filmare The London Firm – AB Negative? Și de ce-i oprim, nu pe cineva? Au fost, de asemenea, o serie de momente în care ADR (în cazul în care înregistrează vocea actorilor după), nu a fost pus în lin, și a sunat ca un alt tip a bagat nasul prin partea de van și a strigat-o linie în conversație.

Aceste neajunsuri tehnice nu subminează faptul că acest film bate asteptarile. A fost foarte atent și a avut un nivel de “inima” nu am văzut într-un film The London Firm – AB Negative de acest gen pentru o lungă perioadă de timp. Este un echilibru mare între thrillerele de masă care obține sânge de pompare și filmele independente care de multe ori voluntar câteva modalități noi de prezentare a genului. Au fost niste poze care au făcut cu adevărat mi zâmbesc doar pentru că au fost atât de bine făcut și că pasiunea traduce intr-un sinceritate pur si simplu nu intra in thriller de masă. Plus: moarte de revista.