filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

The Lost Boy (2015) film online subtitrat

Regia: Tara Miele
Scenariu: Jennifer Maisel
Actori: Shani Atias, Sosie Bacon, Josh Burrow
Anul: 2015
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 5.3

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Sunt norocos în care nu am experimentat multe lucruri cu adevărat teribile în viața mea. Cu toate acestea, pot spune cu unele pic mic de mândrie că, în 1987, am experimentat jgheabul pisoar în camera pentru barbati de la Wrigley Field și a trăit pentru a spune povestea. Inutil să spun, doar prin această experiență, am fost capabil sa identifice cu episod din această săptămână a ABC The Goldbergs. Cu toate acestea, legătura m-am simtit cu situațiile din “The Lost Boy” episod extins mult dincolo de disconfortul de spaimă pipi.

Cele Goldbergs niciodată abate prea departe de autenticitatea creștere până în anii ’80. Sigur, lucrurile pot fi exagerate un pic în comparație cu copilăria mea sau a ta, dar, în cazul familiei lui Adam F. Goldberg lui, totul se bazează în realitate. Așa cum el a descris pe Episodul 9 din Goldnerds podcast, “Lost Boy” a fost bazat pe experiența personală de a fi separat de tatăl său în Philadelphia Phillies “Veterans Stadium Adam F. Goldberg lui. Acum mult timp plecat, “VET” a fost dragoste recreat pentru acest episod și aproape servește ca un personaj în sine. Organizarea Phillies a fost foarte cooperant în timpul producției, chiar trimiterea mascota echipei “Phanatic” pentru a pop-up atunci când Adam (Sean Giambrone) caută frenetic pentru tatăl lui Murray (Jeff Garlin).

Alte povestea The Lost Boy din acest episod se învârte în jurul un Bev Bedazzled și nu numai suma exagerat de pietre din plastic ea adaugă la pulovere ei, dar, de asemenea, suma exagerat de vinovăție a introduce pe copiii ei. Cultivarea la maturitate, devenind propria persoană este greu. E chiar mai greu atunci când mama ta este Beverly Goldberg. Bev Wendi McLendon-Covey nu este mai presus de forțând copiii ei să-și petreacă timpul cu ea, dar pe masura ce cresc obosit de compania ei Barry (Troy Gentile) și Erica (Hayley Orrantia) face ceva de neconceput și cacealma ei.

Standouts în acest episod includ McLendon-Covey lui Beverly (ca întotdeauna) ca ea delectează în puținul timp ea a plecat cu copiii ei, aversiunea fata de faux Barry a hainele Bedazzled, și utilizarea în mod surprinzător emoțională a lui John Hiatt lui “un pic încredere în mine . “(Cue emite lacrimi tata.) Am făcut zero capul meu, cu toate acestea, la insuficient Diedrich Bader, in The Lost Boy, ca tailgating fan Phillies și că el poate reveni cu un rol heftier în viitor. Așa cum am menționat, The Lost Boy, a fost minunat Vet exacte, dar, apoi, din nou, micile detalii, cum ar fi de pantsless Murray în timpul final pan-simt bun din ajuta doar pentru a demonstra de ce acest spectacol este atât de special.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: