filme-online-banner

The Messenger (2015) film online subtitrat

Regia: David Blair
Scenariu: Andrew Kirk
Actori: Joely Richardson, Robert Sheehan, Lily Cole
Anul: 2015
Gen: Drama, Groaza, Mister
IMDB: 5.4

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

E ceva inerent neplăcut despre Trimisul, o jumătate de arsed remaniere, vagă de The Sixth Sense. Acesta poate fi subplots excesive care merg aproape toate nerezolvate, sau că exprimate par a căsca drumul lor de la scenă la scenă. Jack (Robert Sheehan) nu va fi lăsat în pace de morți, vorbește cu el, e un suflet tulburat sau ceva; Știm asta pentru că el bea și se uită sentimental în paharul. Sora lui (Lily Cole) vrea să-l ajute, dar cum poți ajuta un suflet care nu poate fi salvat?

Tu nu se poate, și regizorul David Blair nu pare să aibă grijă. De fapt, The Messenger vine off ca un film cu un buget de student umflat. Alegerea de fotografii sunt discutabile pentru a spune cel mai puțin ele par a folosi o dronă judecat gresit pentru cea mai mare parte, și script-ul ar putea avea foarte bine a fost scris de un prim an de student de film prea frică la a face un al doilea proiect.

Credit în cazul în care creditul cuvenit lui Robert Sheehan, care deși lipsit de orice farmec se cel mai mult, cu un, rol subdezvoltat subscrise în timp ce Lily Cole, cineva cu care aparatul de fotografiat este îndrăgostit nebunește, este dat un rol neiertătoare ca sora lui angelică cu un fel de problemă cu băutura dar cui ii pasa. La numai 101 minute, s-ar putea spera, cel puțin filmul The Messenger nu trage și-l face, într-adevăr nu. Ritmul este anarhică, doar finala contul cinci minute pentru ceva și de la acest punct, cui îi pasă. Nimic nu se rezolvă, numai noi subplots sunt create inutil.

Mai degrabă vitejie, Blair tachineaza publicul dacă Joely Richardson este Dumnezeu (ea nu, e un psihiatru) de aruncat într-un bizar voice-over din care aceasta sună ca și cum înregistrate pe un telefon în ultimul minut.