filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008) Online Subtitrat


Rick O’Connell din filmul The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor, ajutat de fiul sau Alex, sotia sa Evelyn si fratele acesteia, Jonathan, trebuie sa lupte impotriva mumiei imparatului Qin Shi Huang. Cand neinfricatul aventurier Alex O’Connell il trezeste din somnul etern pe imparat, el trebuie sa-i caute si sa le ceara ajutorul singurilor oameni care stiu mai multe decat el despre mumie: parintii lui.

Filmarile au avut loc in Montreal si China. Filmul are si o baza reala, avand in vedere faptul ca imparatul Qin Shi Huang (245 i.Hr-221 I.Hr) este cel mai important conducator al Dinastiei Qin, dar si cel dupa care este denumit statul Chinez. Imparatul Qin mai este cunoscut si datorita celor 10.000 de soldati de teracota pe care i-a ingropat in mormantul sau.

Atuurile pe care le arunca in joc cea de-a treia parte sunt un alt personaj negativ, alt loc de desfasurare al actiunii si modificari la nivel de distributie si regizor. Scenariul e inspirat din viata lui Qin Shi Huang, primul imparat al Chinei unificate, care a pus bazele Marelui Zid Chinezesc.


Titlu Romania: Mumia: Mormantul Imparatului Dragon
Regia: Rob Cohen
Actori: Brendan Fraser, Jet Li, Maria Bello
Anul: 2008
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare