PortalulTauTV are nevoie de DONATII!

The Passing Bells (2014) film online subtitrat

Actori: Patrick Gibson, Jack Lowden, Ben McGregor
Anul: 2014
Gen: Drama, Razboi
IMDB: 6.9

Episodul 1:

Episodul 2:

Episodul 3:

Episodul 4:

Episodul 5:

Trauma și Heartbreak a Marelui Război sunt descrise din perspectiva a doi tineri de pe laturile opuse ale conflictului, în această serie dramă epică. Comandat pentru a marca centenarul la începutul Primului Război Mondial, in The Passing Bells, tearjerker cinci părți (pe fiecare noapte în această săptămână) rezultă atât un britanic și un soldat german care acestea semn sus pentru a lupta pentru țările lor. Lăsând familiile lor si de cei dragi în urmă, cei doi tineri se află în tranșee pline de noroi ale Frontului de Vest, în nordul Franței. Ei sunt obligați să se ocupe de realitățile chinuitor unui război devastator care le va schimba profund ca prietenii lor sunt ucise în luptă.

“The Passing Bells este cu privire la efectul de război a avut pe tinerii care au luptat în ea”, spune Jack Lowden, 24, care joacă Michael, un băiat fermă din Germania. “Vedem cele două personaje principale cresc în situații extreme. Este fascinant sa vezi cum se schimbă și în cazul în care aceste baieti ajung. ” Co-star lui Jack, Paddy Gibson, 19, portretizează tânăr recrut britanic Tommy. El este de acord că povestea rituri-a-trecere cutii un pumn emoțională puternică. “Seria The Passing Bells se concentrează pe personal, mai degrabă decât politic”, spune Paddy. “Vedem schimbări uriașe în Tommy și Michael în fiecare episod și a obține o idee de angoasa ei simt.”

Scris de celebrul scenaristul TV Tony Jordan, povestea The Passing Bells începe în 1914, la izbucnirea conflictului. Tommy este un naiv în vârstă de 17 de ani, atât de disperat pentru aventura pe care a se afla despre vârsta lui, în scopul de a se alătura armatei. În Germania, între timp, Michael se înscrie, în speranța că el poate reveni în curând să se căsătorească cu iubita lui Katie și preia ferma familiei. Propaganda din timpul războiului conduce atât pentru băieți să creadă că războiul va fi de peste înainte de Crăciun. Micul face își dau seama că ei vor trebui să-și sacrifice în următorii cinci ani din viata lor a conflictului. Filmat în principal în și în jurul capitalei polonez de la Varșovia, ambii actori spun că secvențele de luptă simțit foarte realist.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: