filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

The Rake (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Tony Wash
Actori: Shenae Grimes-Beech, Izabella Miko, Rachel Melvin
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.5


Se lucreaza la subtitrare!


Review The Rake (2018)

The Rake online subtitrat este un film de groază supranatural din 2018, regizat de Tony Wash, dintr-un scenariu co-scris cu Jeremy Silva, bazat pe mitul urban creepypasta. Producția de filme Red Band filmează Shenae Grimes-Beech, Izabella Miko și Rachel Melvin.

La douăzeci de ani de la uciderea brutală a părinților lor de către Jacob Murphy (Joe Mullen), doi frați înstrăinați se reunesc la o petrecere de gospodărie.

Ben (Stephen Brodie) din The Rake online subtitrat, a găsit un sentiment greu de câștigat de-a lungul anilor; în timp ce sora lui mai mică; Ashley (Shanae Grimes-Beech); și-a petrecut cea mai mare parte a vieții adulte sub îngrijire psihiatrică.

Când un anunț surprinzător scoate Ashley într-o spirală emoțională; ea este convinsă că ceva din interiorul ei sa trezit – ceva care a fost inactiv din copilărie.

Forțat să-și revină trecutul de coșmar; Ben trebuie să separe logica de legendă și să descopere dacă ororile sunt de mintea lui Ashley sau de un adevărat rău care amenință să ne infecteze pe toți …

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: