The Romanoffs (2018) Serial Online Subtitrat in Romana


Daca ai urmarit Mad Med si ti-a placut ceea ce ai vazut, afla ca Matthew Weiner, creatorul Mad Men, iti pregateste un nou serial care sa-ti ocupe cateva ore bune.

Amazon a dezvaluit primul trailer oficial al unuia dintre cele anticipate seriale care vor debuta in aceasta toamna, The Romanoffs. Serialul creat de Matthew Wiener spune povestea a descendentilor familiei regale Romanov, adica tarul Nicolae al II-lea si sotia sa Alexandrina si cei cinci copii ai lor.

Serialul The Romanoffs online subtitrat este o o drama formata din opt episoade cu povesti distincte, fiecare episod concentrandu-se pe un alt personaj care se crede ca se trage din marea familie regala ruseasca. Din distributia serialului fac parte cateva nume grele precum: Aaron Eckhart, Isabelle Hubert, Amanda Peet, Kerry Bishe sau Diane Lane, dar si veterani ai serialului Mad Men precum Christina Hendricks si John Slattery.

Deci ar trebui sa ne asteptam la un joc actoricesc excelent, insotit de cateva replici inteligente si savuroase, marca Wiener, precum „Ai crede ca sangele regal se dilueaza de-a lungul timpului, dar otrava supravietuieste”.


Regia: Matthew Weiner
Actori: Diane Lane, John Slattery, Aaron Eckhart
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Romanoffs (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


PortalulTauTV.com
The Romanoffs (2018) Online Subtitrat in Romana

The Romanoffs (2018)

Editor's Rating:
5

Va recomandăm și următoarele Filme Online: