PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

The Second (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Mairi Cameron
Actori: Rachael Blake, Susie Porter, Vince Colosimo
An: Filme Online 2018
Gen: Mister, Thriller
IMDB: 5.1


Subtitrare Engleza! Se lucreaza la subtitrarea in romana!


Review The Second (2018)

Personalitate unui autor celebru este amenințată atunci când cel mai bun prieten și muza îi dezvăluie secretul întunecat din spatele originii romanului său, aprinzând o poveste incendiară despre sex, minciună și trădare. Un thriller psihologic sexy, cu o selecție a celui mai cunoscut talent al țării, regizorul Mairi Cameron face în mod strălucit să conducă aceste personaje în interiorul și în afara realităților ficționale și fără a pierde nici o chimie.

Înaintea lansării oficiale a lui The Second vorbim cu doi dintre actorii filmului, Rachael Blake și Vince Colosimo. Pe ecran, duo-ul se intalneste cu tensiune, flirt si potenta sexuala – ca si The Writer si The Publisher, Blake si Colosimo, impreuna cu al treilea jucator Susie Porter (The Muse) intr-un taram plin de viata, unde avem parte de jocurile mintii, secretele familiei și un caz sever de coliziune a scriitorului.

Rachael Blake un romancier care este extrem de mulțumit de sine și face un punct de a fi acru sau enigmatic sau ambele simultan. Ea și editorul ei (Vince Colossimo) vizitează conacul ei de țară; pentru ca ea să poată scrie al doilea roman fără vreo distragere. Pare extrem de diminuat – pentru un editor.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: