filme-online-banner

The Squeeze (2015) film online subtitrat

Regia: Terry Jastrow
Scenariu: Terry Jastrow
Actori: Jeremy Sumpter, Jillian Murray, Jason Dohring
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama, Sport
IMDB: 5.3

Aici e un film The Squeeze care ar putea beneficia de a fi rupt de noaptea târziu reclame de televiziune. “The Squeeze” joacă ca ceva te-ai da peste pe USA Network înapoi în zilele de “Up All Night”. Tot ce lipsește este gazdă TV Rhonda Shear și un anunț pentru că părul fals pe baza de spray cu vopsea intr-o cutie. “Stoarce” are chiar amabilitatea să se încheie cu vestitori “Voi fi (500 de mile),” un cântec vechi de 25 de ani, care nu se va cutremura asocierea sa cu sumbru Johnny Depp filmul “Benny și Joon”. Nu au fost de 70 de lire sterline mai grele I și decenii mai ridate, aș fi jurat ma uitam acest lucru în 1993.

Singurul mod în care s-ar putea culege în valoare de o revizuire favorabil de bucurie de la “stoarce” este dacă vă place să fie aspirat în anii ’90 din epoca de cablu de bază găuri negre. Nu este altceva demn de menționat despre acest derivat, film sport greoaie, la întâmplare în scris și vizual, cu excepția plictisitoare performanțele de Christopher McDonald și Michael Nouri. Întreaga mea de stele duce la personajele lor jucător antagoniste. Ei spun un film este doar la fel de bun ca și ticăloși sale. Aceste ticăloși sunt prea bune pentru “stoarce”.

Filmul The Squeeze se deschide cu un flash-forward de eroul nostru jucător de golf Augustus Maximus Baccus (Jeremy Sumpter) fiind amenințată de caracterul lui Nouri, Jimmy Diamonds. Diamante cere ca Augie arunca joc de golf de mâine sau că va fi ucis. Va trebui să așteptăm 45 minute înainte de a vedea din nou Jimmy D., pentru că suntem imediat trimis înapoi în trecut pentru a afla mai multe despre Augie. Înainte de a afla totul despre Augie, cu toate acestea, suntem asaltati de cuvintele de pe ecran doresc tuturor moviedom ar interzice: “. Bazat pe o poveste adevarata”

Care de multe ori fraza servește ca o scuză pentru cineaști la scenarii forma slab și teatru. Ei cred că vom cumpăra nimic pentru că e adevărat presupune. Ei bine, adevărul poate fi străin decât ficțiune, dar nu duce întotdeauna la ficțiune bine. Ne vom întâlni Augie reală într-o instantaneu în timpul creditele de închidere. Dacă acest film The Squeeze reflectă cu acuratețe adevărata poveste, singura întrebare am pentru el este “cum poate cineva să trăiască o viață construit în întregime din clișee de film vechi?” Vă rog să mă învețe cum să facă acest lucru.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: