PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

The Sweetest Christmas (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Erinne Dobson
Actori: Lacey Chabert, Lea Coco, Lara Gilchrist
An: 2017
Gen: Comedie, Craciun, Drama, Romantice
IMDB: 6.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Sweetest Christmas

Acest film este plin de clișeele dispozitivelor complot. 1) Un concurs pentru protagonist trebuie să câștige pentru a însemna fie o afacere, fie să plătească datorii; 2) Protagonistul este invitat la o cină specială unde se așteaptă un inel, dar nu-l primește; 3) Doamna cade pe o scară în brațele omului; 4) Lupta cu zăpadă (2 în această); 5) Iubitorii de liceu s-au despărțit pentru carieră; 6) Un copil cu o mamă absentă că unul dintre protagoniști se împrietenește. Și atât de multe altele. Dar asteapta. Filmul râde cu noi la unele dintre acestea. Cel mai bun exemplu este după cina specială eșuată – un potențial pretendent explică celuilalt motivul pentru care Kylie a fost supărată când a părăsit cina.

Povestea ne tachinează cu ceea ce credem că este previzibilă și este într-o oarecare măsură, dar apoi o răstoarnă ușor. Da, este Hallmark și da, este un Hallmark care se încheie, dar merită încă să te uiți.

I-am iubit pe Jonathan Adams ca pe Ralphie. A adăugat atâta umor, împreună cu sfatul sfântului. Am criticat-o pe Lara Gilchrist este Toată inima mea: Inn Love, dar am iubit-o aici, din nou, cu Chabert, ca sora înțeleaptă a lui Kylie. Kylie și Nick sunt aproape comice în comportamentul lor trist și cu siguranță au nevoie de capete înțelepte lângă ei. Aș vrea să pot spune că am crezut că Lea Coco avea o mare chimie cu Chabert, dar pentru mine a fost doar puțin peste media.