filme-online-banner

The Walking Deceased (2015) film online subtitrat

Regia: Scott Dow
Scenariu: Tim Ogletree
Actori: Tim Ogletree, Joey Oglesby, Dave Sheridan
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 3.2

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Titlul său “The Walking Deceased” șchiopătând parodică este un indicator al nivelului general de witlessness de satiră lame Scott Dow de filme zombie, a căror valabilitate a expirat, chiar viața înainte de a fi fost făcut. Riffuri pe surse infinite, inclusiv filmele de George Romero, 28 zile mai târziu, a lovit AMC serie și chiar astfel de Parodii mult superioare, tematice în mod similar ca Shaun of the Dead și Zombieland, mersul Decedat este strict DOA.

Scris de și încearcă Tim Ogletree, filmul The Walking Deceased descrie efectele unui apocalipsă zombie pe un grup de personaje ale căror acțiuni sunt inspirațiile numbingly evidente. Acestea includ răgușită-a exprimat Sheriff Lincoln si cowboy pălărie-purtarea lui, fiul tineri, și dacă trebuie să se amintească faptul că actorul britanic Andrew Lincoln joacă șeriful adjunct pe tema Walking morți, atunci acest lucru nu este în mod clar filmul pentru tine.

Dar iubitorii de film chiar zombie va freca la amatorism procedurii care implică, de asemenea, o, zombie Jokey povestind numit Romeo-celelalte personaje tot referindu-se la el ca Romero, să-l? -Cine Încearcă să treacă de om, chiar în timp ce era urmărit de un Randy tânără atras lui “panty-topire iuteala.”

E o acțiune trecerea de la un mall tramvai (Mă întreb unde această idee a venit de la) la “Safe Haven Ranch”, deținută de un cuplu în vârstă (idem), caracteristicile de film astfel de caractere nu este atât de conștient numit ca Chicago, Green Bay, Brooklyn și Harlem , lăsând o să se întrebe dacă realizatorii sunt spoofing filme zombie sau geografie urbană.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: