filme-online-banner

Thousand Yard Stare (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Intorcandu-se acasa dupa ce a luptat in Africa in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, un soldat din Thousand Yard Stare online subtitrat, ce sufera de PTSD descopera ca reintegrarea in viata de familie este din ce in ce mai grea pe masura ce el retraieste batalia de la Pasul Kasserine.

Primele 30 de minute sunt cam lente, dar odata ce treci de ele si intri in scenele de lupta si in ritmul neliniar, incepe cu adevarat sa te captiveze. Este mai degraba o drama despre efectele PTSD, decat un film de razboi. Chiar si cu punctele sale slabe, este un film surprinzator de interesant.

Structura neliniara a fost bine facuta si diferita de ceea ce cuprinde, in general, filmul de razboi. Si, in calitate de cinefil, mi-ar placa sa stiu mai multe despre scenele din spatele culiselor, pentru a vedea cum au reusit ceea ce au facut, cu un buget limitat. In concluzie, nu evita un film ca Thousand Yard Stare, pentru ca nu are o suta de milioane de dolari. Sunt merite serioase in noile talente din afara Hollywood-ului.


Regia: Aaron Kurmey
Actori: Adam Munro, Kirsten Wendlandt, Gin Fedotov
An: Filme Online 2018
Gen: Razboi
IMDB: 3.9


Subtitrare Engleza! Se lucreaza la subtitrarea in romana!


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: