PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

Tineri doctori indragostiti – Young Doctors in Love (1982) Online Subtitrat


Regia: Garry Marshall
Actori: Michael McKean, Sean Young, Gary Friedkin
An: 1982
Gen: Comedie
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Tineri doctori indragostiti – Young Doctors in Love

In atmosfera hilara a unui spital din Los Angeles, un grup de tineri doctori stagiari trebuie sa aplice in practica ceea ce au invatat in teorie. In plus, trebuie sa lupte cu cei mai in varsta, care nu sunt deloc dispusi sa-i lase pe tineri sa-si practice meseria.

Când eram mai tânăr, acesta a fost unul dintre filmele mele preferate. Nu vă întrebați de ce … acceptați-o. Mi-am amintit lucrurile mici. Michael McKean tăind apendicele pinatas ca un copil. Copiii imitandu-l pe Sean Young cand intra in convulsii in timpul unei clase de dans. Gary Friedkin încearcă să închidă telefonul (este o “persoană mică” … știi scena.) Filarmonica din Philadelphia F’in. Harry Dean Stanton … ca și cum ai avea nevoie de ceva mai mult, nu?

Am cumparat o copie folosita la sfarsitul anilor ’90 si am vazut-o din nou … oh boy … nicaieri in fata filmului am crezut ca este. Apoi mi-am dat seama că a urmat Airplane! si cateva alte spoofuri ale zilei. A fost confuz în multe feluri, ca și cum ar fi vrut să fie încurcat, dar nu era sigur cum să o facă.

Îmi place încă filmul în bucăți … unele dintre ele sunt cu adevărat amuzante. Dar, după cum au spus alții, are un sitcom autentic simțit. Acesta este primul film al lui Marshall, după ce a lucrat în televiziune de peste 20 de ani și, având în vedere istoricul său, poți spune că a învățat câteva lucruri din acest film.