PortalulTauTV are nevoie de DONATII!

Tineri însurăței – Just Married (2003) Online Subtitrat


Regia: Shawn Levy
Actori: Ashton Kutcher, David Moscow, Christian Kane, Brittany Murphy, Raymond J. Barry
Anul: 2003
Gen: Comedie, Romantice
Durata: 95 minute
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Tineri însurăței – Just Married (2003)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) din Just Married film online subtitrat, reporter la un post de radio, este un bãrbat chipes si un mare pasionat de sport. Sarah McNerney (Brittany Murphy) este o frumoasã scriitoare, care vine dintr-o familie bogatã si snoabã.

Cei doi se îndrãgostesc unul de altul la prima vedere, spre surpriza prietenilor lui Tom si disperarea familiei lui Sarah. Tom încearcã din rãsputeri, dar fãrã succes, sã se integreze în lumea privilegiatã din care face parte Sarah si familia sa. La rândul sãu, Sarah, ignorând dezaprobarea tatãlui si surorii ei, se hotãrãste sã-si urmeze chemarea inimii si se mãritã cu Tom.

Dupã nuntã in filmul Tineri însurăței film online subtitrat, proaspãtul cuplu pleacã în Italia, pentru a-si petrece luna de miere. Cei doi sunt plini de sperante si de idealuri despre iubire si cãsãtorie dar, din cauza fostului iubit al lui Sarah si al unui sir de ghinioane, luna lor de miere se transformã într-un cosmar, care pune la grea încercare proaspetele lor sentimente de iubire.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: