PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

To Gamilio Party (2008) film online subtitrat

Alt titlu: Bang-Bang Wedding!
Regia: Christine Crokos
Actori: Alex Dimitriades, Faye Xila, Karamihos Yorgos, Betty Maggira, Hristos Biros
Anul: 2008
Gen: Comedie, Romantic
Durata: 89 minute
IMDB: 5.1/10 din 303 voturi

Primul film grecesc To Gamilio Party 2008 nu este nici cel mai bun (nu este nevoie să fie clarvăzători), nici, dar cu siguranta, cel mai rău. Este un film mini-road de la aceste americani obișnuiți și italienii uneori cu un miros de vechi și nu … de gamopilafo. Acesta din urmă va gefomastan dacă toate eroii syferto, deoarece pentru syferto merge, ne-a invitat la petrecere și nu a dat impresia că toate acestea fac pentru propriul partid.

Locul este Creta, deși puțin vointa pentru a reaminti, deoarece doar unele trecătorilor folosesc dialectul local. Există o linie-jucatori (există înlocuitori!), Împărțit în patru mașini și scopul lor este de a merge la biserică la locul care este petrecerea de nunta. Diverse plină de umor în majoritatea lor, dar că se poate întâmpla cu ușurință la oricine, le împiedica să găsească drumul lor și a început deja o calatorie plina de evenimente care vor invidia Cavafy … Voi aminti filme curse comice, stil, Cannonball dar chiar mai mult A, Mad Mad Mad World,, care a fost, probabil, modelul de director. În cazul în care acesta din urmă ar fi concentrat script în umor, mai degrabă decât declarații de comutare, am avea o idee minunată realizat.

Cele Christine Crokos sunt americani grecești și aceasta este prima ei film To Gamilio Party de lung metraj, după trei scurt, filmat în SUA. Filmul are o sigma de origine, deoarece idiomul grec este subdezvoltată, cum ar fi, dar sa-mi spui, și în cele mai multe linii de televiziune privat din Grecia. Este adevărat că Crokos deține familiar aparatul de fotografiat, dar numai reuseste sa produca fotografii fotografice și nu anima imagini. Protagonistul greco-australian Alex Dimitriades, este cunoscut de multa vreme de și a folosit cu un an înainte și comedie scurt Neighbor Iubirea Ta.

Pentru line-up de actori care joaca nu aș spune cuvânt rău să ardă cu Dumnezeu. To Gamilio Party: Faye Xyla este o prezență frumoasă care poate fi impusă ca o primă rol, pe care a făcut-o pe femei conspiratii Vassilis Vafeas. Betty Maggira poate fi mai mult decât o simplă prezentator de emisiuni TV și are doar pentru a încerca să-l dovedească. George Karamichos pur și simplu acolo Takis și Christos Chrysikakos bere adaugă la fiabilitate, în timp ce Chrysa Ropa dă schimbare. Young Prokopis Politis este mica surpriza, fiind plin de har la partea cea mai comică a filmului.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: