filme-online-banner

Tot inainte la distractie – Carry On Behind (1975) film online subtitrat

Regia: Gerald Thomas
Actori: Windsor Davies, Bernard Bresslaw, Kenneth Connor, Patsy Rowlands, Liz Fraser
Anul: 1975
Gen: Comedie
Durata: 90 minute
IMDB: 5.3/10 din 1621 voturi

Profesorul Roland Crump (Kenneth Williams) deține o convorbire pe domeniul său de specialitate, care este arheologie, dar după ce a scade un os de mamut el devine o nuanta discombobulated și confundă notele sale, deși el nu reușește să obține de film Tot inainte la distractie bobină dovedit a acompaniament lui narativ. Unforturnately, a existat o încurcătură și bobina proiectată este de un stripper, care devine atenția publicului, dar atunci când profesorul Crump observă el este îngrozit și face tot să-l oprească.

Asta-i drept, o stea internațională într-o continua film Tot inainte la distractie, probabil prima semnificativ de la Phil Silvers în Urmareste că Camel, deși Elke montate în mai bine aici decât Phil a avut, joc pentru oricare dintre aluzii care script-ul ar putea aduna. Care a fost la fel de bine avand in vedere ca prin 1975, negru de fum a fost obtinerea fel de puternic ca a fost vreodată ca producator Peter Rogers a fost forțat să facă aceste mai puțin familie asa ca atunci cand înainte doar mame si tati vor primi GAG mai albastre, acum au fost în competiție cu place de Confesiunile unui Cleaner Window și ilk sale, care au fost neperformante eforturile ca aceasta.

Deci avem nuditate in Tot inainte la distractie, desi nu scene de sex reale, ca în cazul în Rogers a fost fără tragere de inimă zicând, OK, e anii șaptezeci, dacă acest lucru este ceea ce vrei, atunci vom da la tine. Într-adevăr acest deceniu, ultima în care seria a fost produs în mod regulat, a marcat o scădere substanțială a calității, iar acum Talbot Rothwell nu mai penning scenariile multe simțit că link-uri către moștenirii sale au început să fie da drumul a fost – nici Sid James, nici Barbara Windsor s-au implicat de această dată, de exemplu, (ocupat cu munca etapă mai profitabile), și Jim Dale (în America de) și Charles Hawtrey (demis de beție) au fost nicăieri pentru a fi văzut, fie. Astfel, fetele noi au fost presărate printre obisnuitii ce a rămas.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: