filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis si Cynthia Nixon se reunesc in Totul despre sex – Sex and the City online subtitrat, de data aceasta pe marile ecrane, in cea mai noua poveste a seriei Totul despre sex (Sex and the City: The Movie). Filmul se adreseaza atat fanilor genului, cat si barbatilor care vor sa stie cum gandesc femeile.

Sarah Jessica Parker revine la rolul care a consacrat-o, Carrie Bradshow, jurnalista mereu in cautarea partenerului ideal. Viata ei nu poate fi conceputa in afara magicului grup de prietene din care fac parte voluptoasa Samantha (Kim Catrall), ingenua Charlotte (Kristin Davies), cinica Miranda (Cynthia Nixon), iar mai nou si asistenta ei personala Louise (Jennifer Hudson).

Impreuna in Totul despre sex – Sex and the City online subtitrat, cele mai bune prietene reusesc sa transforme orice eveniment fericit, orice despartire sau depresie intr-o ocazie excelenta de a face cumparaturi din magazinele celor mai in voga designeri si de a vorbi despre sex si barbatii din vietile lor. Marea intrebare ramane deschisa: se va casatori Carrie cu Mr Big (Chris Noth)?


Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 5.6
Regizor(i): Michael Patrick King
Actori: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon


Sex and the City (2008) Online Subtitrat


Trailer