filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Toxina – Toxin (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, Groaza
Scenariu: Tom Raycove , Brian Edward Watson
IMDB Rating: 2,5
Regizor(i): Tom Raycove
Actori: Brian Edward Watson,Tom Raycove

Povestea Toxina incepe cu un locotenent numit John Paxton care doreste sa se razbune pe guvernul sau si oamenii din spatele acestuia. Doar ca acest guvern care desi a jurat ca ii va apara cu viata lor, i-a abandonat si mintit, lasandu-i astfel in impas pentru a muri dupa ce au experimentat ceva biologic pentru razboi, doar ca acest experiment a mers foarte prost. Locotenentul insa incepe sa devina foarte obsedat de ideea de a se razbuna, iar din aceasta cauza in urma acelui experiment biologic vor fi o multime de oameni morti si altii infectati cu Toxina.
PLOT: Deci acest film Toxina este stabilit în și în jurul Vancouver, chiar dacă ei nu spun din dreapta așa. Milioane morți sunt cei care se află în raza norului de prost medicament NRX că toată această poveste se bazează pe. În mintea echipa de productie acestui film care arată în jos oraș Vancouver ar trebui să fie suficient pentru majoritatea telespectatorilor să cred că văd un vast Metropolis. Aceasta este ceea ce ar trebui să te facă să crezi că Milioane de oameni au fost infectate, iar lucrurile întins de acolo. “Locotenentul John Paxton vrea răzbunare împotriva guvernului el și oamenii săi au jurat viața pentru a apăra. Foarte guvern, care a abandonat și trădat, lăsându-l să moară după ce un experiment de război biologic secret de mers oribil greșit. John va descoperi răzbunare este o călătorie care va lăsa în cele din urmă de milioane infectate, nenumărate morți, iar norocos supraviețuitorii luptă pentru a găsi ultimul corner sigur pentru umanitate. ”
DIRECȚIA: Regia Tom Raycove (Regate de Grace), toxina este genul de brânzos, groază de rău / film de acțiune care ar fi găsit cu ușurință într-o noapte târziu canal de televiziune Sci-Fi. Filmul este vizibil la un anumit grad de seriozitate, dar peste toate, are B-film de-al nouălea grad.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: