filme-online-banner

Trenul de Noapte – Night Train (2009) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Mister
Scenariu: Brian King
IMDB Rating: 5,7
Regizor(i): Brian King
Actori: Danny Glover, Leelee Sobieski, Steve Zahn

Doi pasageri (Sobieski și Zahn) și conductorul (Glover), descoperă că o persoană a murit în cabina lor tren de noapte dupa ce a luat o supradoză. Ei vin peste “bijuterii de valoare”, într-o cutie mică pe care omul a adus cu el și decide să-l păstrați pentru ei înșiși. Planul lor incepe sa se destrame in care acestea devin suspicioși unul de celălalt, precum și forțe externe.
Ca de credite de deschidere rola, vedem un om cu iluminare din spate rulează printr-o pădure aparent transporta ceva. Un tren ‘Trenul de Noapte’ aproape pustie trage într-o stație și doi conductori ieși, să ia o întindere, și ucide timp nimeni nu pare să se îmbarce. La fel cum trenul este pe cale să plece, bărbatul am văzut în timpul creditele strigă, se execută la tren și pare că vrea să urce la bord. El nu vorbește și, gândindu-se că poate nu știe limba engleză, conductorii l lasa pe cu intenția de a obține banii mai târziu. El se alătură 2 numai 5 pasagerii care par a fi în tren, ‘Trenul de Noapte’, la acel moment. Unul dintre pasageri (Steve Zahn), un agent de vânzări în stare de ebrietate oferă omului o băutură. Downing o gura de pastile pentru a doua oară în câteva momente de când l-am întâlnit, bărbatul le spală în jos cu vodca.
Curând după omul moare din cauza unei supradoze aparent.
La această descoperire, cei doi pasageri (Zahn și Leelee Sobieski) aduce conductorul cap (Danny Glover) și-l semnalati ce sa întâmplat. Glover intenționează să solicite autorităților de la următoarea oprire. Dar Zahn descopera un obiect misterios in caseta mortul a fost o transporta ‘Trenul de Noapte’, și, uitându interior, pare să vadă dorința inimii lui. Luând-o “muscatura de mere” Sobieski arată interiorul obiectului și atât deveni imediat convins că există o avere eliberator (Zahn sugerează conține smaralde și nimeni nu-l răstoarnă) acolo … și atât începe să se gândească la modalități de a păstra aceasta.