filme-online-banner

Troy – Troia (2004) film online subtitrat

Gen: Aventura, Istoric,  Actiune
Producator(i): Homer , David Benioff
IMDB: 7,2
Regia: Wolfgang Petersen
Actori: Brad Pitt, Eric Bana, Orlando Bloom

“Troia” este bazat pe poemul epic Iliada de Homer, în funcție de creditele. Imobiliare Homer ar da în judecată. Filmul sidesteps existența zeilor greci, se transformă eroii săi în acțiune clișee de film și demonstrează că suntem obosit de armate generate de calculator. Mai bine câteva sute de războinici transpirate mult de două mase de 50.000 de oameni marș spre un altul într-o mare de efecte speciale.

Filmul Troia povestește legenda războiului troian, ca orasul cetate este atacat de o armată grec condus de Menelau al Spartei și Agamemnon a Micene. Războiul a devenit necesară din cauza poftei de tânărul prinț troian numit Paris (Orlando Bloom), care în timp ce în timpul unei misiuni de pace pentru Sparta, seduce regina orașului-stat, Helen (Diane Kruger).

Această acțiune enervează înțeles soțului lui Helen, Menelaus (Brendan Gleeson), să nu mai vorbim fratele Paris “Hector (Eric Bana), care subliniază, în mod corect, că atunci când vizitați un rege într-o misiune de pace, este contraproductiv să plece cu său soție.

Ceea ce filmul Troia nu explică de ce Helen ar pleca cu Paris după o acquaintanceship de câteva nopți. Este că coapselor ei bată cu pasiune pentru un erou? Nu, pentru că ea îi spune: “Nu vreau un erou Vreau un bărbat pot să crească vechi cu..” Nu în mit grecesc, nu. Dacă sunteți de părere Elena din Troia ar putea spune, de fapt Paris ceva distanță de genul asta, probabil, de asemenea, vor fi de acord că a doua noapte a strecurat în budoar, ea ia spus: “Ultima noapte a fost o greșeală.”