filme-online-banner

Ultima casă pe stânga – The Last House on the Left (1972) film online subtitrat

Regia: Wes Craven
Actori: Martin Kove, David Hess, Sandra Peabody, Lucy Grantham, Fred J. Lincoln
Anul: 1972
Gen: Groaza, Thriller
Durata: 84 minute
IMDB: 6.0

“Ultima casă pe stânga” este un loc de dormit puțin dur, amar de un film care este de aproximativ patru ori mai bun ca te-ai aștepta. Există un moment de astfel de teroare pură și neașteptat că bate nimic în linia inimii-in-the-gura de la Alan Arkin a sărit din întuneric la Audrey Hepburn în “așteptați până când întuneric.”

Nu vreau să dau impresia, totuși, că acest lucru este pur și simplu un film “Ultima casă pe stânga” de groază bun. E îngrozitor, da, dar într-un mod care nu au nimic de a face cu supranaturalul. Este povestea a două fete suburbane care merg în oraș pentru un concert rock, sunt răpiți de un grup de detinuti sadice scăpat și prietena lor șleampăt, și sunt violate și ucis. Apoi, într-o coincidență, chiar criminalii găsi extreme, gasca sfârșește petrece noaptea în casa unuia dintre părinți fetelor.

Părinții afla accidental identitatea ucigașilor, din cauza un medalion furat și niște haine pătate de sânge în bagajele lor. Înfuriat, tatăl ia pe banda singur și crime le. Are orice acest sunet familiar? Gândiți-vă pentru un moment. Anularea detaliile moderne, aceasta este de aproximativ intriga lui Ingmar Bergman “The Virgin primăvară.”

Povestea se bazează pe un incident adevărat, ni se spune de la începutul filmului, dar am îndoieli; Cred că producătorii poate doar să încerce una dintre aceste capere “doar numele au fost schimbate”. Ce vine prin în “Last Casa de pe stânga” este o narațiune puternic, a declarat atât de direct și cu tărie că publicul (mai ales în starea de spirit pentru doar un alt film “Ultima casă pe stânga” bun de exploatare vechi) a fost zguduit din nou pe tocuri sale psihice.