filme-online-banner

In filmul Ultimul amurg – The Last Sunset online subtitrat, stiind că este urmărit de către șeriful Dan Stribling, care-l caută pentru a fi dat pe mâna justiției americane pentru o crimă pe care a săvârșit-o; Bren O’Malley pleacă în Mexic unde o caută pe iubita sa din tinerețe, Belle. Despre care a auzit că s-a măritat și trăiește acum la o fermă alături de soțul ei, John Breckenridge și fiica lor, Melissa Linda.

Deși este cam bețivan, John are 1.000 de vite pe care vrea să le duca în Texas să le vândă și nu vede nici un impediment în a-l angaja pe Bren să-l ajute. Pentru aceasta este dispus să-i plătească un dolar pe zi în avans și 25 de dolari când ajung în Crazy Horse, Texas. Insă Bren îi cere nici mai mult nici mai puțin decât o cincime din turma și pe Belle, soția acestuia. Pe care încă o iubește.

Știind că șeriful Stribling, ajuns și el la fermă, nu-l poate aresta pe teritoriul statului Mexic, îi propune să conduca cireada de vite din postura de șef de convoi; urmând ca odată ajunși în Texas să lamurească problemele. Călătoria printr-un ținut atât de periculos le rezervă o mulțime de surprize.


Regia: Robert Aldrich
Actori: Rock Hudson, Kirk Douglas, Dorothy Malone
An: 1961
Gen: Drama, Romantice, Western
IMDB: 6.8


The Last Sunset (1961) Online Subtitrat


Trailer The Last Sunset (1961)