filme-online-banner

Ultimul cântec de leagăn – The Last Lullaby (2008) film online subtitrat

Director: Jeffrey Goodman
Actori: Tom Sizemore, Sasha Alexander, Sprague Grayden
Anul: 2008
Gen: Drama, Mister
Durata: 93 minute
IMDB: 6.4/10

Filmul ‘Ultimul cântec de leagăn’ clocitoare cu acțiune puternică și povestea convingătoare, violență aici servește doar pentru a puncta căutare personajului de sens, direcție și un fel de joc final. Locuieste sunt trăit pe două niveluri. Cele superficiale: Prince (Tom Sizemore) “importuri” jucarii pentru copii, Sarah (Sasha Alexander) lucreaza la o bibliotecă cu aspirații de a deveni bibliotecar cap. Apoi, nu e tulburat. E un asasin încearcă să se pensioneze, găsi sensul cuvântului în viață și se bucură de momente de respiro in timp ce inot scăldată în lumina lunii. Ea se ocupă cu demoni de familie, in Ultimul cântec de leagăn, găsirea consolare doar cu cainele ei, și, de asemenea, solo înot. Două suflete pierdute, care invariabil sunt întocmite între ele în condiții Tarantino-cum ar fi ocazionale.
Asculta Clint și Loni discuta filmul
Tom Sizemore ca de plumb poarta filmul foarte eficient. Goodman da scene timp pentru a construi, permițând fidgetiness Sizemore lui, spasme și privirea sumbră pentru a accentua melancolie personajului. Am fost curios să văd cum Sizemore ar descurca, mai ales având în vedere notorietatea lui. Îndoieli au fost eliminate rapid în scena de deschidere în timp ce omoară nerăbdător lectură timp, jocul de șah, și mersul pe jos casa lui imposibilitatea de a dormi. Ultimul cântec de leagăn: Cu nici un cuvânt, tonul pentru restul filmului a fost stabilit.
Uneori canale Sizemore o mai ciudat Tony Soprano; momente de aproape ursuleț ca stupiditate sunt urmate de greve abrupte de violență. Alte momente din timpul filmului, ai putea echivala aproape performanța sa cu cea a Mickey Rourke în The Wrestler. Cât de acest lucru a fost în calitate, și cât de mult doar o reflectare a unor reale, ani grei?
Sasha Alexander este, de asemenea, puternic ca interesul dragoste și discreditată sufletul pereche. Actorie ei a fost, de asemenea, subevaluate, cu o privire ocazional aici la gândul dată provocator, și la următoarea, confuzia.