filme-online-banner

Ultimul dragon – The Last Dragon (1985) film online subtitrat

Regia: Michael Schultz
Scenariu: Louis Venosta
Actori: Taimak, Vanity, Christopher Murney
Anul: 1985
Gen: Actiune, Comedie, Drama
IMDB: 6.8

Ultimul dragon se deschide cu eroul său de învățare de la stăpânul său karate că a în cele din urmă atins nivelul final de realizare, el nu mai are nevoie de un maestru, pentru că ceea ce rămâne de învățat pot fi găsite doar în el însuși Când a atinge finala. nivel, el se va ști cauza o stralucire pe tot corpul Acesta nu este un promisiune inactiv,. până la sfârșitul filmului, eroul straluceste ca cineva care tocmai a lovit în linia de alimentare greșit.

Setări, cum ar fi, care sunt obligatorii în filme karate; există o lege nescrisă care filmul trebuie să înceapă cu cinci minute de solemn filozofie, de rău augur înainte acțiunea poate începe. După trecut prolog sa, cu toate acestea, “Ultimul dragon” se transformă într-un amuzant combinație, de mare energie de karate, dragoste, muzica rock și efecte speciale senzationale. Este atât de distractiv ca am putea aproape recomanda– în cazul în care nu au fost pentru o subplot idiot despre un gangster și prietena lui, o diversiune care aduce filmul la un popas mort la fiecare opt sau nouă minute.

“Ultimul dragon” joaca doi actori extrem de atractive și simpatic, care au un singur nume bucata. Eroul este jucat de Taimak, un student karate în vârstă de 20 de ani, care nu a acționat înainte, dar care are o prezență ecran naturale, iar eroina este o deșertăciune, cantareata de rock descoperit de Prince și folosit ca un act de warm-up la unele dintre concertele sale înainte de turul curent.

De Vanity, lăsați-l să fi spus că ea are un fel de raport cu aparatul de fotografiat care ne face ca ea instantaneu; ea are un zâmbet soare, și ceea ce poate fi descris doar ca un fel de fericire interioară și în mijlocul acestui complot despre gangsteri și cluburi de noapte și lupte sângeroase, ea plutește senin, o bucurie de a privi. În mai puțin de 12 luni, Prince a introdus două actrițe electrizante, Appolonia Kotero de la “Purple Rain”, iar acum Vanity.