filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Un bebeluş de milioane – Robin-B-Hood (2006) film online subtitrat

Regia: Benny Chan
Actori: Hiro Hayama, Jackie Chan, Michael Hui, Louis Koo
Anul: 2006
Gen: Actiune, Comedie, Drama
Durata: 125 minute
IMDB: 6.7

Filmul Un bebeluş de milioane începe prezentând Thongs și Caracatiță sustragerea agenți de pază într-un spital, după ce furat bani și medicamente cancer din seif. Între timp, un nou-născut în familia bogată Lee este smuls de Max, fostul iubit al mamei, fapt care ia determinat gărzile de securitate da Chase, ignorând hoți, și un colț Max pe o scară rulantă. În urma unei lupte violente, Max și căderea copilului pe partea de copilul este prins de Thongs, în timp ce Max plummets la moartea sa. În timp ce gardienii sunt distras, Thongs și Octopus lăsați în minivan proprietarului.

Câteva luni mai târziu, proprietarul găsește apartamentul său jefuit, economiile sale de viață plecat. El primește un telefon de la intermediar lui unchiul Seven, oferindu-i un loc de muncă să-l răpească copilul Lee în numele unui sef triada, care pretinde copilul este nepotul lui. Momit de 7 milioane HK $ recompensa, Thongs și Octopus accepta locuri de muncă, fără să știe obiectivele, afla numai după ce a fugit Landlord conacul Lees cu copilul. Dezgustat de ideea de răpirea unui copil, Thongs amenință să se întoarcă, dar cedeaza dupa Landlord îi spune de situație sale. În drum spre punctul de întâlnire în Sai Kung, trio-ul se confruntă un blocaj de poliție care încearcă să depășească Landlord, numai sa se prabuseasca van în jos un deal. Ca poliția se apropie de ele, proprietarul blocat instruiește Thongs și Octopus să plece cu copilul. În timp ce în custodie de conducere nesăbuită, proprietarul învață valorii copilului prin știri in filmul Un bebeluş de milioane.

El telefoane curele, instruindu-i să nu să predea copilul pe la cineva, înainte de eliberarea sa, astfel el poate Ridicați prețul. În următoarele câteva zile, Thongs și Octopus avea grijă de copil, în curs de dezvoltare o legătură puternică cu el. Cei doi încep să regret vicii lor: Thongs rezistă impulsului de a juca, în timp ce Octopus pare rău pentru înșeală soția sa. Între timp, atât triadele și poliția sunt dupa ce copilul. Seful triada, înfuriat de non-livrarea de “nepotul” lui, trimite oamenii lui pentru a prelua copilul de Thongs “plat. Confruntat de ambele triadele și de poliție Inspector Mok, Thongs și Octopus merge în ascunderea cu copilul.