filme-online-banner

Un braț de milioane – Million Dollar Arm (2014) film online subtitrat

Gen: Biografie, Drama, Sport
Producator(i): Thomas McCarthy
IMDB: 7.1
Regia: Craig Gillespie
Actori: Jon Hamm, Aasif Mandvi, Lake Bell, Alan Arkin

Problema cu “Million Dollar Arm” nu se limitează la titlul său, ceea ce sugerează un thriller de groaza brânzos despre un apendice artificial overpriced care vine să te. Acest lucru presupune înălțătoare adevărat de viață poveste de baseball nu destul lovește pete dulci emotionale necesare ca aceste tipuri de filme de sport de inspiratie fără rușine dacă laptele eficient, în ciuda unei pas cu un mare potențial: sport oportuniste agent afară pentru a salva compania sa lupta încearcă să adulmece baseball neexploatat talent în ceea ce-off India de organizarea unui concurs realitate Show TV. Terenul sugerează o triple play interesant, care combină gândirea în afara-de-cutie de “Moneyball”, tupeu-poate face de “Jerry Maguire” și haosul masă de-umanității de “Slumdog Millionaire”, a subliniat cu muzica de Oscar -winning AR Rahman. Și pentru aproximativ jumătate din film Million Dollar Arm, aproape reușește.

Dar există o gaură în cazul în care “Million Dollar Arm” e inima ar trebui să fie faptul că lărgește Crater-size în a doua jumătate. Și că gaura este numit JB Bernstein (Jon Hamm), un egocentric, arogant serial model dater care prezintă o lipsă aproape sociopat de interes pentru binele altora. Din anumite motive, ni se cere pentru a ridica moralul pentru acest exploatator de doi sportivi adolescenti protejate ca le trage de la mici satele lor indieni, le zboară la Los Angeles și apoi le așteaptă să se așeze în jurul valorii de răceală contemporan de mare preț pad său de licență în între formare sesiuni pentru un tryout Major League. Ei nu vorbesc engleza. Ei știu aproape nimic despre joc în care ar trebui să fie la un nivel de joc profesionale. Ei nici măcar nu știu cum funcționează lifturi. Cu toate acestea, ele rămân cu fermitate loiali “Mr. JB, Sir, “un om care face puțin pentru a le ajuta să depășească șocul lor cultură și dorul de casă a salva pentru aruncarea lor o pereche de bare de alimentare pentru micul dejun în fiecare zi in Million Dollar Arm.

De toate drepturile, acest film Million Dollar Arm ar trebui să aparțină descoperiri Bernstein, The nepătruns Dinesh (Madhur Mittal, care a fost fratele criminal Dev Patel din “Slumdog”) și de ieșire Rinku (Suraj Sharma, vedeta “Viața lui Pi”). În cazul în care publicul este tragere pentru oricine, este aceste două străini curajosi într-o țară străină. Deși drama 2008 sport “Sugar” deja explorat acest teren fertil în povestea unui jucator de baseball dominican, tot ar fi un cont de mai bogată. Cel puțin cu barba doar-așa maxilarului și-rechin ca zâmbet, Jon Hamm ține cu ochii pe noi inițial ca el pași până la placa si face cazul său pentru o “Mad Men”, cariera post ca un om de frunte pe marele ecran. Într-un fel, aceasta ajută ca Bernstein sa se taie din aceeași stofă seducătoare buna-vorbesc ca bâzâit lui Don Draper anunț.

Nici măcar nu am minte incredibil de Corny “Million Dollar Arm” moment în care Bernstein, senzație de învins după ce a pierdut un client important, flips fara minte prin intermediul canalelor de televiziune. El spionează brusc Susan Boyle care desfășoară predarea ei uimitoare de “I Dreamed a Dream” pe “Got Talent din Marea Britanie” înainte de a trece pe la un canal care arată un meci de cricket. Un cuplu spate și forths cu telecomanda, iar el pune la cale ideea de a invita jucători tineri indiene pentru a concura pentru o șansă de a deveni următoarea mare ulcior MLB. Doar ignora faptul că anul 2009 performanța lui Boyle a difuzat un an de la “Million Dollar Arm” Concursul a intrat prima dată în ființă. Scenaristul Tom McCarthy cui eforturile povești anterioare, cum ar fi “Victorie Victorie” și “Vizitatorul” au fost mai multe etape de mai sus ceea ce el servește aici-cu siguranță a făcut. Călătoria pitoresc la Mumbai și dincolo de care urmează, inclusiv auditii chiar lângă Taj Mahal, dovedește devierea suficient pentru a masca cele mai multe dintre Bernstein lui aspre defecte de caracter. Este doar atunci când el este acasă că el devine aproape imposibil de a tolera-o până la neverosimil, deși cu totul previzibil conversie a treia act are brusc îl transformă într-o domnul patriarhal sensibile.

Acesta nu este chiar un semn bun că scena-hoțul prima clasa Alan Arkin PNA grouchily prin cele mai multe dintre scenele sale timpurii ar fi de baseball cercetaș Ray Poitevint, care asistă cu găsirea recruții proaspete. Totuși, un Arkin sforaie este mai bună decât majoritatea actorilor treaz, și capacitatea de a auzi Poitevint cât de repede este aruncat un pas se transformă într-una din “Million Dollar Arm” e shticks mai bune.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: