filme-online-banner

Un colţ de Rai – A Little Bit of Heaven (2011) film online subtitrat

Regia: Nicole Kassell
Actori: Rosemarie DeWitt, Jason Davis, Kathy Bates, Kate Hudson, Alan Dale
Anul: 2011
Gen: Fantezie, Drama, Comedie
Durata: 106 minute
IMDB: 6.0/10 din 10807 voturi

Marley Corbett (Kate Hudson) este o quickwitted, executiv anunț fără griji trăiesc în New Orleans, care cuprinde atitudinea ei ușor merge, evită orice responsabilități majore, și câștigurile de sprijin și putere de la un cerc apropiat de prieteni in Un colţ de Rai. Ea se bucură, de asemenea, Casual datând și refuză să se îndrăgostească. Într-o zi, după o întâlnire, ea este spus de către Dr. Julian Goldstein (Gael García Bernal), care are cancer în fază terminală. El este profund impresionat de modul în Marley acceptă știri cu umor și demnitate. În timp ce sub anestezie, Dumnezeu, interpretat de (Whoopi Goldberg), pare să Marley în cer și solicită ei de a face trei dorințe. Ea alege să zboare, pentru a câștiga un milion de dolari (nu duty-free), și un al treilea, care este revelat mai târziu.

Marley spune prietenii ei de știri, inclusiv părinții ei, care despărțiți ani mai devreme și nu vorbesc acum. Mama ei (Kathy Bates), este persistentă și arogant, și instantaneu începe să înăbușe Marley vizitând prea des și de a face mese ei de a menține puterea ei în sus. Tatal lui Marley (Treat Williams) este opusul; distant și rezervat, și nu pare deranjat cu reconectarea cu Marley cu timpul ea a plecat. În timp ce de conducere prin oraș într-o dimineață, Un colţ de Rai, Marley și prietena ei Sarah (Lucy Punch) decide să ia parte la un joc de apel radio în cazul în care apelantul 100 câștigă un premiu. Ei primesc prin și Marley se spune că a câștigat lecții de zbor – primul ei dorință acordat. Alte prietenul ei Renee (Rosemarie DeWitt) este însărcinată cu al doilea copil.

Pe măsură ce săptămânile trec, Un colţ de Rai, sănătate Marley începe să se deterioreze și ea vizitează Julian mult și mai mult. Într-o noapte, se vedea unii pe alții într-o noapte trupa la barul local și să decidă să-și petreacă restul nopții mergând la o întâlnire. Ei încep să se dezvolte sentimente unul pentru altul.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: