PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

In filmul romanesc online Un Craciun Altfel, suntem la petrecerea firmei de sfarsit de an. Alex Puica se intalneste cu Mihai – noul iubit al Cristinei, secretara lui Alex. Sefa lui Alex se imbata si astfel ca ii cheama un taxi ca s-o duca acasa, nu inainte de a-l vedea pe Mihai sarutandu-se cu o alta fata.

Pe drum, sefa sa vomita pe pantalonii sai si taximetristul ii da afara din masina. Dupa ce ajunge la ea acasa si o pune pe sefa sa inconstienta deja in pat, se duce in dus sa se curate. Iese gol pusca din dus si ajunge in camera sefei pentru a cauta haine de schimb. Aceasta se trezeste si se sperie si il da afara in pielea goala.

Intre timp, Maria, sotia lui Alex, a ajuns la casa parintilor ei cu fiica nou-nascuta a acesteia. Emilian, tatal Mariei, ii dezvaluie ca a reparat casa papusilor special pentru ea. La miezul noptii, Alex soseste si el cu un taxi, acoperit doar cu un sac menajer. Apoi curentul electric se intrerupe si Alex urineaza pe purcelusul de lapte al Nataliei (soacra sa) crezand ca se afla in toaleta; fiind intuneric bezna. Emilian calca in balta de urina de pe jos si se loveste rau la cap.


Regia: Dragos Buliga
Actori: Horatiu Malaiele, Tora Vasilescu, Paul Ipate, Diana Cavallioti
An: 2014
Gen: Comedie, Craciun, Romanesti
IMDB: n/aUn Craciun Altfel (2014)
Un Craciun Altfel (2014) Online Subtitrat in Romana

In filmul romanesc online Un Craciun Altfel, suntem la petrecerea firmei de sfarsit de an. Alex Puica se intalneste cu Mihai - noul iubit al Cristinei, sec

Editor's Rating:
5