filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Un iubit mortal – Mr. Right (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Paco Cabezas
Scenariu: Max Landis
Actori: Anna Kendrick, Sam Rockwell, Tim Roth
Anul: 2015
Gen: Actiune, Comedie, Romantice
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Un iubit mortal – Mr. Right (2015)

Fire extrem de activă, Martha (Anna Kendrick – Pitch Perfect, Up in The Air), a devenit de nestăpânit după cel mai recent eșec amoros. Vorbește prea mult, petrece non-stop, gătește orice și oricând, și e hotărâtă să facă cea mai mare prostie din viața ei când îl întâlnește pe Francis (Sam Rockwell – The Way Way Back).

Francis bagă spaima în oasele oricui dă ochii cu el; așa că Martha nu-și poate stăpâni curiozitatea; căci i se pare a fi perechea perfectă pentru ea. Ea e țicnită; el e țicnit; cu diferența că el e un țicnit… mortal. Francis e un asasin profesionist; dar unul cu un țel moral: a început să-i ucidă pe cei care-i dau comenzile de lichidare. Tocmai când Martha începe să înțeleagă că noul ei iubit nu glumea când i-a spus că trebuie să iasă un pic ca să împuște pe cineva; lucrurile au început să se încingă pentru Francis.

Când primește o misiune de la un agent FBI (Tim Roth – The Hateful Eight; Reservoir Dogs) la fel de dubios ca el; cadavrele încep să se adune; iar Martha pricepe că a venit momentul în care trebuie să aleagă: îl va părăsi pe Francis; sau i se va alătura în toată nebunia asta?