PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Un prinț de Crăciun – A Christmas Prince (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Alex Zamm
Actori: Rose McIver, Ben Lamb, Alice Krige
An: 2017
Gen: Craciun, Romantice
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Un prinț de Crăciun – A Christmas Prince

Crăciunul vine mai devreme pentru o tânără jurnalistă aspirantă care este trimisă în străinătate pentru o știre de senzație despre un prinț superb pe cale să devină rege.

Singurul alt film pe care l-am văzut cu un amestec de Crăciun și regal este “O prințesă pentru Crăciun”, cu Katie McGrath și Sam Heughan, pe care le recomand, de asemenea.

Acest film Netflix ar putea fi “previzibil” și “cliche”, dar nu contează, dacă vă bucurați de aceste tipuri de filme romantice. Și niciodată nu voi fi pregătit să văd că principalul personaj aproape va fi prins și apoi va fi expus în cele din urmă. De exemplu, la inceputul filmului, Amber, jucata de Rose McIver, a facut poze cu iPhone-ul la vedere; sunt momente de genul asta, că mă îngrijorează atât de mult încât am oprit aplicația pentru a mă răcori. Și discuțiile video cu prietenii ei? Cineva ar fi putut să asculte. Mesageria ar fi fost discretă.

Îmi place foarte mult relația lui Emily și Amber. Vezi că Emily nu este cu adevărat bratul de la apariția ei inițială. Și iubesc relația lui Richard și Emily ca frate și soră; este frumos văzând frați la televizor care au grijă unii pe alții mereu. Am crescut în vizionarea Disney și, în timp ce este distractiv, literalmente fiecare spectacol are frați care sunt mereu în gâtul celuilalt, doar uneori arătând că îi pasă cu adevărat unii pe alții.