PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

In filmul Vacanță criminală – Murder Mystery (2019) online subtitrat de la Netflix, un polițist din New York și soția lui pleacă într-o vacanță în Europa pentru a-și reîmprospăta relația, însă sfârșesc fugind de autorități după ce le este înscenată uciderea unui miliardar vârstnic.

Adam Sandler şi Jennifer Aniston fac din nou echipă în această comedie cu acţiunea plasată în Europa. Sandler este un poliţist din New York care, după multe amânări şi insistenţe, îşi duce în sfârşit soţia în vacanţă pe vechiul continent. Aici, o întâlnire întâmplătoare face ca cei doi soţi să fie invitaţi la ziua de naştere a unui miliardar, doar că acesta este asasinat chiar în faţa lor.

Nu trece mult şi eroii vor deveni principalii suspecţi, trebuind să se arunce într-o cursă contracronometru pentru a-şi dovedi nevinovăţia. Distribuţia e completată de cunoscuţii Luke Evans, Gemma Arterton şi comicul britanic David Walliams.

Vacanță criminală - Murder Mystery (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Kyle Newacheck
Actori: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Luke Evans
An: Filme Online 2019
Gen: Actiune, Comedie, Mister
IMDB: 6.1


Murder Mystery (2019) Online Subtitrat


Trailer


Vacanță criminală - Murder Mystery (2019)
Vacanță criminală - Murder Mystery (2019) Online Subtitrat in Romana

In filmul Vacanță criminală - Murder Mystery (2019) online subtitrat de la Netflix, un polițist din New York și soția lui pleacă într-o vacanță în Europa p

Editor's Rating:
4