filme-online-banner

Valentino Ultimul imparat – Valentino The Last Emperor (2008) film online subtitrat

Regia: Matt Tyrnauer
Actori: Giancarlo Giammetti, Jeannie Becker, Alessandra Facchinetti, Tom Ford, Anne Hathaway
Anul: 2008
Gen: Documentar
Durata: 96 minute
IMDB: 6.9/10 din 890 voturi

Scurt, maiestuos aranjata, cu ochii cu glugă, un bronz colorate portocaliu și nerăbdarea arțăgoasă de un monarh absolut: care este Valentino Ultimul imparat, The couturier italian cunoscut doar ca Valentino, așa cum apare în portret documentar Matt Tyrnauer lui, “Valentino Ultimul imparat”. Vizionarea filmului Valentino Ultimul imparat este un pic ca îmbuibare pe ciocolată și șampanie până în acel moment greață vine atunci când îți dai seama că ai consumat mult prea mult.

Valentino Ultimul imparat, acum 77, a creat sute de rochii frumoase pentru femei mai plin de farmec (cel mai celebru, Jacqueline Kennedy Onassis) inca din anii 1960. Nascut pentru a face doar asta, el insistă, el nu a avut mult aptitudini pentru aspectul de afaceri de moda sau pentru orice altceva. Ca l-ai observa, în atelierul său de supraveghere ajutoare care mână-cusatura fiecare sequin pe fiecare rochie (nu e o mașină de cusut în vedere), începe să aprecieze perfecționismul lui single-minded în serviciul o fantezie.

De la adolescenta timpurie, atunci când a căzut în dragoste cu anii 1930 și ’40 filmele americane, își amintește, el a fost captivat cu ecran zeite de la Hollywood. Un clip de stele descendent o scara in 1941 filmul “Ziegfeld Girl” sugerează șablonul pentru tot ce a urmat.

Solicitat să răspundă la faimoasa întrebare a lui Freud, “Ce doresc femeile ?,” declară el în tonuri oraculare, “Ei doresc să fie frumos.” Astfel cum rezultă din rochiile fantastice care le-a creat, și-a îndeplinit aceste dorințe în măsura în care de îmbrăcăminte poate conferă frumusețea în cazul în care nu a fost nici unul; multe dintre aceste articole de îmbrăcăminte sunt opere de artă deosebite. Ele sunt, de asemenea, atemporal, în sensul că opulent ideale Valentino Ultimul imparat lui, regal de haine feminine a fost întotdeauna mare parte neatinse de tendințele.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: