filme-online-banner

Vanatoarea de elefanti – Hunting Elephants (2013) film online subtitrat

Regia: Reshef Levi
Actori: Moni Moshonov, Patrick Stewart, Sasson Gabai, Alexander Peleg, Ezra Dagan
Anul: 2013
Gen: Comedie, Crima
Durata: 107 minute
IMDB: 6.8/10 din 455 voturi

Înainte de a intra într-adevăr în Vânătoare Elephants, știu acest lucru: aceasta este un film în care căpitanul Picard imbraca ca Darth Vader. Pentru pub trivia singur, acest lucru nu foarte de succes imagine jaf ușoară, israeliană este una pentru cărțile.

Patrick Stewart joacă Domnul Michael Simpson, un peer sărac al cărui tată îl întrerupse atunci când a decis să devină un actor. L-am întâlni în mijlocul cel mai recent producția sa-sifonare numerar, Hamlet: Revenge of the Sith. Nepotul său, un agent de securitate din Israel, tocmai a murit, lăsând o văduvă și fiul în Dire Straits financiare. Simpson se întoarce la Ierusalim, unde sora lui este în comă, și imediat blochează coarne cu fratele-in-lege sa grosier, Eliyahu (Sasson Gabai, cel mai bine cunoscut pentru 2007 filmul vizita trupei). Dacă Eliyahu a făcut parte din Irgun sau Stern Gang este lăsat nespuse, dar când Simpson îl acuză de a fi fost un terorist evreu, el nu pune multă energie în lupta acuzația in Vanatoarea de elefanti.

“Am facut-o pentru poporul evreu!”, Spune Eliyahu, când a fost întrebat despre fapte, cum ar fi băncile jefuit. “Psssh, am făcut-o pentru fete,” contoare Nick (Moni Moshonov), un sidekick mai vechi a cărei vedere pot fi împușcați, dar a căror libidoul nu sa diminuat. Aceste tensiuni politice persistente este cel mai interesant lucru in Vanatoarea de elefanti, dar este, din păcate, împinse deoparte pentru o tumbă destul de mecanic și o venire-a-vârstă poveste confuze pentru tineri Yonatan (Gil Blank).

Yonatan, aparent conducerea în film, dar, de departe, cel mai puțin caracterul interesant, este un matematică fluiera ciudat social. El se învinovățește pentru moartea tatălui său, care a implicat un sistem complex bolta nou la banca unde a lucrat in . Când managerul băncii-împingând creion începe să se miște de pe mama acum văduvă Yonatan lui, este logic că ar vrea să conspire cu bunicul său Eliyahu, Nick și, în cele din urmă, Domnul Simpson pentru a rupe locul off in Vanatoarea de elefanti.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: