filme-online-banner

Vânătorul – The Hunter (2011) film online subtitrat

Regia: Daniel Nettheim
Actori: Willem Dafoe, Finn Woodlock, Nigel Neill
Anul: 2011
Gen: Aventura, Drama, Thriller
Durata: 102 minute
IMDB: 6.8/10 din 15353 voturi

Vânătorul este o metaforă de lungă durată în filme. Din marile filme Explorer de la începutul anilor, cum ar fi The Lost Mondială și King Kong, până la westernuri, și clasice ulterioare, cum ar fi The Deer Hunter și alb Hunter negru Heart, directori au folosit natura și goana de a descrie omul se confrunta de sine lui interior , luptă cu ego-ul său sălbatic și id lui civilizat.

Cele mai recente dintre acestea este Hunter, un film australian stabilit în întregime în una din ultimele regiuni sălbatice mari, Tasmania. A nu se confunda cu ultimul film “Vânătorul” al lui Steve McQueen cu același nume (deși eu sunt sigur că ecouri sunt destinate), este bazat pe o carte de Julia Leigh, scriitorul care a făcut propria debutul ca un film-maker la Cannes în 2011, cu Curio erotic neo-feminist Frumoasa Adormita. Din fericire, în cazul în care Frumoasa Adormita a fost toate privirile reci, dure în camere fără aer, vanatorul, în regia lui Daniel Nettheim, este glorios în lat, tratamentul acesteia vreme fixat de mare in aer liber.

Willem Dafoe, un actor vedem prea rar în rolurile principale, este superb ca vânătorul titular, angajat de o societate de biotehnologie dubioase pentru a urmări în jos tigru tasmanian, o creatura-vulpe ca crede că a fost dispărut din anii 1930. Nu este clar ce personaj Dafoe a face pentru un trai. El are toate semnele distinctive tradiționale de film de un asasin și noi trebuie în mod clar să se gândească la el ca atare, unul în formă de Sacalul Edward Fox poate, sau Léon Jean Reno, a cu tendințe singuratic și instrumente de precizie. Am fost chiar amintit de recenta armurier George Clooney în America.