seriale-online-banner

Viata cu Jess – New Girl (2011) Serial Online Subtitrat


Regia: Elizabeth Meriwether
Actori: Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield
An: 2011
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

New Girl SEZONUL 7 Online Subtitrat:


S07E01

S07E02

S07E03

S07E04

S07E05

S07E06

S07E07

S07E08


Review Viata cu Jess – New Girl (2011)

Jess Day este o învățătoare de aproape 30 de ani, foarte simpatică, dar care nu prea are noroc în dragoste. După ultima relație eșuată, aceasta se mută împreună cu 3 băieți.

Daca o indragiti sau aveti o mica slabiciune pentru Zooey Deschanel si ii apreciati stilul retro, curios si simpatic, stil pe care actrita stie sa il puna in valoare chiar si in muzica (Zooey canta in trupa She&Him), atunci serialul New Girl nu va va dezamagi.

New Girl online subtitrat a fost lansat in 2011 si la nici cateva luni de la premiera, cu primul sezon inca in desfasurare, primea doua nominalizari la Globurile de Aur. El a fost o noua gura de aer proaspat in mijlocul atator seriale de comedie, cu un fir epic simplu, dar care avea si are suficiente resurse comice. Cum suna povestea? Jess (Zooey Deschanel) se desparte de iubitul ei dupa o relatie de lunga durata si tot cautand un loc in care sa se mute, gaseste un apartament pe care trebuie sa il imparta cu alti trei baieti.

Ecuatia se modifica, barmanul Nick din Viata cu Jess online subtitrat, corporatistul/fustangiul/metrosexualul/bufonul grupului, Schmidt si fostul sportiv Winston (personaj aparut ulterior, inlocuindu-l pe cel care pentru episodul pilot a fost Coach) vor trebui sa se obisnuiasca sa traiasca alaturi de adorabila profesoara Jess.